dinsdag 20 juni 2017

Index maken word 2016

U kunt ook bijwerken of een indexvermelding . Als u een inhoudsopgave wilt maken die u eenvoudig up-to-date kunt houden, past. Een inhoudsopgave in Word is gebaseerd op de koppen in uw document. Een index in een document is een handig hulpmiddel.


Index maken word 2016

Om een inhoudsopgave te maken in Word hebt u een document nodig dat is voorzien van zogenaamde kopstijlen. De index van een document vinden we meestal achteraan. Om een index te maken moeten we eerst de woorden selecteren die . In dit filmpje wordt uitgelegd hoe je indexgegevens markeert en hoe je een index toevoegt. Als je in een document naar een bepaald onderwerp op zoek bent, kun je de Inhoudsopgave gebruiken. Als je naar een bepaald woord uit het document op zoek bent, hoef je alleen maar in de . Het toegankelijker maken van een groot document kan op verschillende manieren.


Het aanmaken van een index in een word document is op zich niet moeilijk en lijkt. Het maken van een verwijzing in de tekst is al wat lastiger en kan vreemd . Tijdens onze training Werken met gote documentenkomt dit aan bo Hier een voorbeeld! Een automatische inhoudsopgave maken is erg gemakkelijk in Word , maar hoe krijg je die nu standaard in je . In eenvoudige notulen zal een trefwoordenregister misschien niet zo op zijn.


Index maken word 2016

Word onder de knie waar je nuttig gebruik van kunt maken. Hier worden onderwerpen behandeld als het maken van een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts