donderdag 29 juni 2017

Discotheek over te nemen

Grote dancing met grote dansvloer (parket). Oostmalle - Gezellige Kempische brasserie over te nemen. Wij zijn een brasserie gelegen aan een dubbel fietsknooppunt in de Antwerpse Kempen.


Tientallen ondernemingen uit HORECA sector over te nemen. Elke consumptie kostte slechts euro. Drongen topligging swingcafe over te nemen ELK BOD WORDT OVERWOGEN !

Discotheek te Barneveld. Deerlijk kleine discotheek over te nemen. Eindhoven ter overname. Horeca pand gelegen in centrum Boskoop! Unieke kans om net over de grens in duitsland een goedlopend restaurant over te nemen.


Charmant handelspand met bovenliggende woonst op toplocatie te. Leuke zaak over te nemen op een schitterende locatie. West-Vlaanderen (Provincie).

Het grootste aanbod voor een. Restaurant Feestzaal Discotheek Spanje Onafhankelijke, zelfstandige. Het is niet verplicht het personnel over te nemen.


Cafe- discotheek In stille verkoop, grote plaats in Overijssel. Huur inclusief inventaris. Inventaris over te nemen van huidige exploitant. Kopen en verkopen op 2dehands. Over te nemen : taverne met feestzaal en kleine woonst.


Deze zaak is gelegen op de grens van Mortsel en Edegem en is een begrip in deze streek daar ze al . Een jongere die bereid is om daar nu even de tijd voor te nemen. Pineda de mar (spanje): cafe over te nemen. Deze discotheek heeft een oppervlakte van 2m een grote bar en een terras van 1m. De computer registreert wie.


Stil alarm De meeste discotheken beschikken over een stil alarm. Prachtige druk bezocht concept meer zeer hoge omzet over te nemen op Top Locatie Nieuwpoort - Bad. Binnen heeft men een 90tal . De huidige huurders hebben een .

In het centrum van dé plaats op Amelan complete en compacte discotheek én. Beiden zelfstandig te exploiteren. Onroerend goed tevens over te nemen ! Anderhalf jaar na zijn oproep in de krant om discotheek Sun-House in Dormaal over te nemen , is Oliver Bömer (54), beter gekend als Olli, nog . Word FAN van uw favoriete clubs om hen te steunen en hun fanletters per e-mail te ontvangen. Het etablissement wordt momenteel te huur aangeboden en de. Op termijn is het dus de bedoeling om het roer van hem over te nemen.


De vader van Ronal Han, runde discotheken Funny Castle en opvolger Big Fun. Fijnaart dat ze met wat geleend geld besluiten het café over te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts