donderdag 29 juni 2017

Ecocheques winkels lijst 2019

Zie ook: de producten die je in . De ecocheque is een extralegaal voordeel, iets wat u boven op uw loon krijgt. Alle goederen en diensten staan opgesomd in een officiële lijst , die is. U kunt makkelijk te weten komen in welke winkels u met ecocheques kunt betalen:. Dat leert onze rondvraag bij 1. Ofwel weten ze niet wat gekocht, ofwel weten .

Betalen met ecocheques kan je in onze Coolblue winkel in Antwerpen, Lochristi en Zaventem. Bekijk de lijst met onze ecocheque producten. Profiteer er volop van én doe iets voor de planeet! De lijst met producten en diensten die kunnen worden aangekocht met ecocheques blijft maar. De aankoopmogelijkheden met je ecocheques zijn heel talrijk!


De lijst is nu uitgebreider en eenvoudiger te gebruiken door consumenten: meer mogelijkheden om hun ecocheques te gebruiken en . Maaltijdcheques en ecocheques zijn belangrijke extralegale voordelen. Consulteer de actuele lijst die als bijlage bij CAO over de ecocheques is toegevoegd. Je kunt niet in elke winkel terecht met ecocheques.

Sodexo en Edenred voorzien op hun website overzichten van welke winkels je met. Met je ecocheques kan je honderden ecologische producten en diensten kopen:. Staat uw favoriete winkel of restaurant niet in de lijst van onze aanvaardingspunten? Uw favoriete bedrijf verschijnt niet in de lijst van onze aanvaardingspunten . Produit : Elektronische Ticket Ecocheque.


Denk aan de winkels in je buurt! Download de nieuwe lijst. De lijst van producten en diensten die kunnen aangekocht worden met ecocheques. Jaarlijks verdwijnen dus gemiddeld bloemenwinkels in ons land. In vele fietswinkels kan je met ecocheques betalen, maar ook Decathlon of A. Adventure aanvaardt voor bepaalde fietstoebehoren . Het meest gevarieerde aanbod aan artikelen die je met je ecocheques kan betalen.


Ecocheques die niet terzelfder tijd aan alle voorwaarden voldoen, moeten. Een ecocheque is een extraatje dat een werknemer van zijn werkgever krijgt,. Stelt u in een winkel of warenhuis vast dat de lijst van producten en diensten niet wordt . De Nationale Arbeidsraad heeft de nieuwe lijst bekendgemaakt van. Hou er rekening mee dat onze winkels niet verplicht zijn om ecocheques te . Wij aanvaarden de Ecocheque van Accor Services (Edenred) en de Eco.


Ontdek de volledige lijst.

EcoCheques is ook mogelijk, maar enkel in de fysieke winkels en . De officiële lijst van producten en diensten die u met ecocheques. In de IKEA winkels aanvaarden we papieren en elektronische ecocheques. Met ecocheques koop je producten die beter zijn voor de planeet, maar ook voor jou! Welke artikelen komen in aanmerking voor betaling . Wil je een energiezuinige droogkast of televisie kopen en heb je ecocheques in huis? Je vindt een uitgebreidere lijst verder in dit artikel.


Ermee betalen gaat meestal enkel in de winkel zelf, niet via internet of bij levering. Bijkomend : De lijst met artikelen die met ecocheques kunnen worden betaal is verder . Heb je nog ecocheques liggen en heb je nood aan een nieuw toestel? Bestel ook online met je papieren of digitale ecocheques.


Alle producten gekocht in een Biogarantie- winkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts