dinsdag 20 juni 2017

De luizenmoeder kijken

De luizenmoeder kijken

De meest herkenbare arena: Het schoolplein. Met de schoolpleinregels, traktatiebelei parkeerbeheer, zwaai-afspraken, hangouders, tienminutengesprekken, . Bekijk hier alle uitzendingen terug. Alle afleveringen bekijken. Er is een luizenplaag in de klas van Juf Ank. Komische serie over de absurde wereld van de lagere school.


De luizenmoeder kijken

Probeer één maand gratis. Je kunt de serie kijken bij Canal Digitaal via tv of via de TV App. De serie speelt zich af op basisschool De Klimop. Luizenmoeder is een comedy dramaserie bij de AVROTROS. We volgen eigenlijk de levens van de ouders en . In volledig scherm bekijken.


Juf Ank geeft op basisschool De Klimop een eigen invulling aan het thema Lentekriebels. De eerste aflevering van het tweede seizoen van het populaire programma was gisteren te zien op . Uitzending van De luizenmoeder gemist? En zoals gewoonlijk bij een laatste aflevering eindigt ook het tweede seizoen van De luizenmoeder met een cliffhanger.


De luizenmoeder kijken

Zo stonden kijkers ervan te kijken dat juf . Dat kan niet alleen op zondagavon maar ook on-demand. Maar wat betekent on-demand tv-kijken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts