vrijdag 16 juni 2017

Bijbaan kassen

Bijbaan kassen

Vacatures Bijbaan kassen. Nederland en in het buitenland. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke . Ga dan aan de slag bij een . Andere relevante zoekopdrachten: kas - kwekerij - productiemedewerker - vakantiewerk - parttime - kassen - bijbaan - agrarisch - administratief medewerker - . Perflexxion is gespecialiseerd in uitzending binnen de glastuinbouw. Wij bedienen daarbij de gehele keten: van veredeling en opkweek tot toeleveranciers en . Scholierenwerk, de leukste bijbaantjes voor scholieren!


Ben jij scholier en op zoek naar een bijbaantje ? Schrijf je gratis in en solliciteer direct! Wij hebben bijbaantjes voor scholieren in Zoetermeer. Uw kind en een bijbaantje : maak samen afspraken over wat u wel en niet.


Vragen bij supermarkten, winkels, kassen of boeren of ze iemand nodig hebben. Bij veel van onze bedrijven kun je terecht voor een leuke bijbaan op zaterdag, in de vakantie of zelfs doordeweeks. Je verdient een goed uurloon en het werk is . Terugdenken aan je eerste bijbaantje : van je eerste salaris en dat je er. Starre Group heeft behoefte aan gemotiveerde scholieren.


Via AB Werkt kun je aan het werk in de kas. Zoek je aantrekkelijke vacatures in tuinbouw die aansluiten bij jouw profiel? AB Zuid-Holland helpt je als agrarische arbeidsbemiddelaar aan een passende . Alle vacatures en banen in de tuinbouw sector. Kijk snel en plaats gratis uw vacature of dienst! Kom in de kas of kwekerijen werken.


Vind een baan in de tuinbouw. Solliciteren in Westdorpe: Solliciteer . Ook mag je helpen bij licht, niet-industrieel werk. Zoals helpen bij het vakken vullen in een winkel.


Agro Care is op zoek naar enthousiaste scholieren. Met eigen kwekerijen in Rillan . Je werkzaamheden lopen erg uiteen, dit is afhankelijk per opdrachtgever. Denk bijvoorbeeld aan o. Wil jij een zakcentje bij verdienen? Bekijk snel ons aanbod en solliciteer direct! Wij zoeken enthousiaste scholieren vanaf jaar!


Aantal medewerkers : 8. Vakantiewerk via Randstad Student is de perfecte manier om tijdens de zomervakantie wat bij te verdienen. We hebben verschillende soorten vakantiewerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts