donderdag 24 maart 2016

Zmc heupoperatie

Een mogelijke behandeling hiervoor is vervanging van uw heupgewricht door een kunstheup. Hiervoor moet u een heupoperatie ondergaan. De enige oplossing was volgens hem een nieuwe heup, maar hij liet die beslissing nadrukkelijk bij mij. Mijn dank aan Dokter Noorda en zijn bekwaamheid welke mijn heupoperatie tot een succes maakten en ik. Ziekenhuis Zaans Medisch Centrum - Zaandam.


Kwaliteit, locaties, behandelingen en resultaten van Zaans Medisch Centrum. Als eerste houden ze bij hoe vaak er een ernstige infectie aan de wond optreedt na de heupoperatie , hoe vaak een tweede operatie nodig is. Vergelijk ziekenhuizen in Zaandam.


Vind alle informatie over de zorg: vergelijk ziekenhuis, huisarts en vind beste dekking, wachtlijsten, behandelingen . Een heupprothese kan de pijnklachten in de versleten heup wegnemen. Dit gebeurt door het plaatsen van een kunstgewricht (heupprothese). Ontbrekend: zmc Revalidatie na heup- of knie-prothese.


Fysio Centrum Zaanland. In onze praktijk in de zorgboulevard van het ZMC hebben we een mooie ruime oefenzaal en een fitnessruimte waar we u kunnen begeleiden naar uw eigen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts