donderdag 17 maart 2016

Subsidieregeling hoogbegaafdheid

Dat klinkt veelbeloven maar er zitten addertjes . Deze ondersteuning kan bestaan uit nieuwe activiteiten, het aantrekken of ontwikkelen van meer expertise, maar ook uit het uitbouwen van bestaande . Samenwerkingsverbanden vragen de subsidie aan voor extra. Onderwijsminister Arie Slob komt met een subsidieregeling voor samenwerkingsverbanden om het onderwijs aan hoogbegaafde leerlingen te . Minister Slob zal dit jaar een subsidieregeling publiceren om het. Zevende editie BPS-conferentie voor hoogbegaafde leerlingen. Tot teleurstelling van VO-raad en PO-raad heeft hij gekozen voor een subsidieregeling.


Subsidieregeling hoogbegaafdheid

Subsidieregeling (hoog)begaafdheid. Scholen bepalen dat zelf. In deze publicatie komt te staan waar de subsidie -aanvraag aan moet. Het onderwijs aan deze . Wil je vrijblijvend advies over hoogbegaafdheid neem dan contact op . Een aanbod voor hoogbegaafdheid hoort in het basispakket van scholen.


Met de subsidieregeling worden samenwerkingsverbanden in staat . Hij had geen zak geld meegenomen, maar wees de schooldirecteuren wél op de nieuwe subsidieregeling die op januari van kracht wordt. In de subsidieregeling blijken een paar addertjes onder het gras te zitten. De OCW- subsidieregeling heeft als doel om samenwerkingsverbanden en scholen te stimuleren . Wil je meer kennis in je team op het gebied van hoogbegaafdheid ? Vraag dan nu via je samenwerkingsverband subsidie aan voor . In hoeverre de beoogde doelen van de subsidieregeling worden behaald:. Voornemen nog dit jaar publicatie van de subsidieregeling.


Subsidieregeling hoogbegaafdheid

Hoogbegaafdheid is al geruime tijd een speerpunt binnen het onderwijs. Er komt meer geld voor het onderwijs aan hoogbegaafde leerlingen. Kort verslag van de expertmeeting hoogbegaafdheid van januari.


Deze subsidieregeling is gericht op samenwerkingsverbanden en Berséba gaat. In elke regio zijn er diverse scholen die een plusklas voor hoogbegaafde. Pharos is een oudervereniging van en voor ouders van hoogbegaafde. Op maart heeft de minister voor Basis- en . De subsidieregeling is bedoeld voor de samenwerkingsverbanden voor . Door onze uitgebreide expertise op het gebied van hoogbegaafdheid van zowel.


Subsidieregeling hoogbegaafdheid

De eerste deadline voor de subsidieregeling hoogbegaafdheid vanuit de . De minister wijst schooldirecteuren op de nieuwe subsidieregeling voor begeleiding van hoogbegaafde kinderen die vanaf januari van kracht wordt. U kunt subsidie aanvragen voor verschillende onderwijsvoorzieningen. Wat weet u van talent, meerbegaafdheid en hoogbegaafdheid ? Met deze subsidie wil hij de voorlopers op dit gebied belonen en de achterblijvers stimuleren, . Bron: SLO) Op de website van het SLO kunt u alle informatie vinden over de mogelijkheden om een . De middag zal in het teken staan van de inzet van de subsidieregeling hoogbegaafdheid.


Met als doel om te komen tot een thuisnabij dekkend . Wanneer een hoogbegaafde zich voldoende weet aan te passen aan. Een nieuw aangekondigde subsidieregeling door minister Slob komt . Er komt een subsidieregeling voor scholen en samenwerkingsverbanden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts