dinsdag 29 maart 2016

Kunst workshop groningen

Op zoek naar een cursus of workshop beeldende kunst ? We hebben cursussen voor alle leeftijden en elk niveau. Volg een cursus of workshop beeldende kunst in onze ateliers aan de Walstraat. Ik ben een professionele en enthousiaste kunstenaar en geef al vele jaren met veel plezier schildercursussen. Tijdens de workshop kan je je een dag even . Volg je een cursus of workshop bij ons, dan vind je hier alle informatie over . Van een schilderworkshops tot.


Kunst workshop groningen

Verhef het dier tot kunst met een workshop dieren schilderen. Door een gezamenlijk kunstwerk te maken, leer je elkaar beter kennen. LES VAN ERVAREN KUNSTENAARS IN GRONINGEN. Waar kan ik alle informatie vinden over de soorten lessen, workshops en Specials, zoals op welke. Gezellig, ontspannend én je komt thuis met een mooi kunstwerk.


Lunch zelf meenemen, thee, koffie, lekkers is aanwezig. WORD ARTNIGHT KUNSTENAAR ! Maak van je passie je beroep en organiseer creatieve ArtNights bij jou in de buurt! TEAMUITJE, VRIJGEZELLENFEEST . Met de Burlesque workshop beleef je de kunst van de verleiding. Onze burlesque workshops zijn uitermate geschikt om de vrijgezel in het zonnetje te zetten. Afgelopen zondag was de derde workshop van Maya Wildevuur, zaterdag 8 . De deelnemers aan de workshops leren fotograferen op het meest unieke plekje van Nederlan de Waddenzee, en op het meest gunstige moment.


Kunst workshop groningen

Als beeldend kunstenaar herken je mijn kunst aan sprekende kleuren en sterke expressies. Mijn schilderijen weerspiegelen een hartstochtelijke interesse voor . Je krijgt hulp van beeldend kunstenaar Sjimmie . End of Summer festival Stichting Stiel, creatieve workshops. Groningen een bijzonder museum ontwierp.


Ontdek ideeën over Kunst. Workshop Mixed Media portret schilderen. De kunst is om betere vragen te stellen.


Kunst workshop groningen

En waarom zou je dan wél de . Verrijk je school met de kunstwerken uit de Kunstuitleen van het CBK en verrijk. Bekijk een expositie, volg een workshop en leer meer over druktechnieken in het Grafisch. De hoofdstad van Groningen is ook gelijknamig aan de provincie. Leer meerdere ballen tegelijk in de lucht houden en over de kunst van het loslaten.


Ideaal voor bedrijven en instellingen. Bel Duusk voor een workshop op locatie in Drenthe, Groningen , Overijssel, Frieslan. Duusk begeleid scholen en kunst instellingen om CKV projecten op te . In de workshop Capoeira komen dans, acrobatiek, vechtkunst en muziek samen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts