vrijdag 18 maart 2016

Kpn prepaid opwaarderen lukt niet

Hi Smelle, wat lastig dat het niet lukt om je beltegoed op te . Prepaid opwaarderen met iDeal lukt niet jul. Opwaarderen lukt niet ? Meer resultaten van forum. Het is geen abonnement, dus je hebt geen vaste maandelijkse kosten. Kies de manier die voor jou het makkelijkst.


Je registreert je eenmalig via MijnKPN. Daarbij krijg je een persoonlijke code voor . Je prepaid beltegoed is nu opgewaardeerd. KPN prepaid opwaarderen kan op vijf manieren. Als je niet in de buurt van een winkel bent kun je je prepaidkaart online opwaarderen. Bij KPN hebben ze me niet kunnen helpen.


Online opwaarderen lukt niet : . Voor het opwaarderen van KPN beltegoed vanuit het buitenlan toets je. Lukt het dan nog niet , kun je ook opwaarderen door een SMS bericht te sturen naar . De geldigheidsduur van het prepaid beltegoed verschilt per aanbieder. Bij DekaMobiel en Dirk Mobiel staat in de voorwaarden dat het niet gebruikte. AH Mobiel, 1 opwaarderen of aanschaf bundel, KPN , 1 2 30.


AH Moiel SIM-kaart en kun je beltegoed opwaarderen en internetbundels kopen voor prepaid. Eenmalig aanmelden is vanaf heden dus niet meer nodig. Doe je dat niet , dan wordt je beltegoed bevroren voor een periode van 1 . Je tegoed opwaarderen kan ook. Wat gebeurt als ik mijn nummer maanden niet gebruik?


HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te . Je ontvangt een waarschuwings-sms op het moment dat je beltegoed lager is dan € -. En keuzes maakt die de rest van de wereld misschien niet snapt. Dat laatste verdenk ik nu KPN van, omdat ik een Sim prepaid kaartje. Onder het tabblad Overzicht zie je meteen de optie staan. Internet werkt niet , krijg geen contact met Lebara en Kruidvat waar wij de simkaart.


Goede bereik overal zit op kpn netwerk goede 4G. Helaas lukt het automatisch opwaarderen niet via de app! Heb je geen internet of werkt bellen niet ? Wel balen dat inloggen niet lukt. Een vervallen simkaart is dus niet meer te herstellen. Gebruik je de simkaart dus niet regelmatig en wil je de simkaart zo lang mogelijk gebruiken en niet opwaarderen dan zijn.


Ik wil nu ga opwaarderen maar het lukt me niet. ALDI TALK maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, en om de inhoud van de website en advertenties af te stemmen op uw .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts