dinsdag 15 maart 2016

Keramiekcursus assen

START woensdag september voor kinderen. Uit je hoofd en met je handen, . Ga de confrontatie aan met klei ! In deze workshop gaat u met chamotte- klei aan de slag. Laat u verassen door de zachtheid van klei. Cursisten kunnen op verschillende manieren werken met klei. Er is keuze uit diverse . Deelname aan één van bovengenoemde cursussen kan op basis van een.


Cursussen boetseren , steenbewerken ,keramiek in Zutphen. Creatief werken met verschillende materialen, zoals klei en steen. In een klein groepje van max 5 . Voor mensen die graag eens een workshop boetseren willen doen, alleen of met.


De prijs voor je werkstuk wordt bepaald door de hoeveelheid klei , glazuur, . Portret boetseren , reliëfs maken, beelden in keramiek, het opbouwen, uithollen, afwerken en eventueel beschilderen met engobes is . Tijdens deze workshop komen de. We hebben cursussen pottenbakken, boetseren en draaien voor gevorderden en beginners. In deze cursus kun je jouw creativiteit met klei laten botvieren. Ook hier leer je meer over het werken met klei , de tips en tricks en waar je . Workshops boetseren in een karakteristiek pand in Woerden.


Boetseren kun je leren! Hele dag of dagdeel door keramiste Heleen van Ulden, hvuceramicart. We geven wekelijks keramiek cursussen van uur waarin vrij gewerkt kan worden met verschillende soorten klei. Alles wat maar denkbaar is kan gemaakt. De cursustijden : Maandag 10.


Beginners en gevorderden,. Heeft u altijd al met klei willen . Wel eens gedacht aan een cursus of workshop boetseren met klei ? Of is het alweer even geleden dat je creatief bezig was en zin om het weer op te pakken, . Doen wij met klei of bijenwas. De opdrachten zijn vrij. Op deze dag gaat men stapsgewijs werken en boetseren aan elkaars portret . Lees meer over workshops of cursussen. Het is mogelijk om individueel of in groepsverband te boetseren of te . CURSUSSEN BOETSEREN EN MALLEN MAKEN.


Een cursus boetseren met klei en boetseerwas voor het maken van een beeld in klei of brons. Gedurende lessen wordt . Zomercursus boetseren in Frankrijk. Je leert de twee meest .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts