maandag 14 december 2015

Vertalen nederlands duits

Vertalen nederlands duits

A: de juiste vorm van het b. B: het juiste antwoord op een vraag. C: zinnen vertalen naar het Frans. In dit geval moet u contact opnemen met een betrouwbare vertaling bedrijf. Zo kun je met Lingual zinnen vertalen van Engels naar een andere taal. Na het inspreken komt er een tabel in beeld waarin de zin in het . Men kan niet alleen de vertaling van het woord zien, maar ook bekijken hoe het woord zich gedraagt ​​in de zin.


Onze Translation Memory komt vooral uit . Hier vindt u de vertalingen van meer dan belangrijke uitdrukkingen en woorden in het lingala. Daarmee bent u goed voorbereid op uw reis naar Congo. Franse zinnen vertalen werkt nog minder goed. Zoek snel naar vertalingen of vertaal online zelf een woord of een tekst. Een filmpje over de verschillende stappen bij het vertalen van een ongeziene Latijnse zin.


Nederlands, Albanees, Arabisch . Niet alle zinnen in Euroglot Translator worden goed vertaald. Het gaat hierbij vaak om lange gecompliceerde zinnen. Er zijn meerdere reden waarom een zin. Gesproken tekst vertalen. U kunt gesproken woorden en zinnen vertalen als uw apparaat een microfoon heeft.


In sommige talen wordt de vertaling hardop . We hebben deze website geoptimaliseerd voor het vertalen van alle talen. Zinnen vertalen en teksten online vertalen, het is allemaal mogelijk. Posts about nederlandse zinnen vertalen in het spaans written by vitaminsok. Je kunt maar een paar vertalingen doen (hij bouwt de zin dan niet eens goed op).


Het zal u ongetwijfeld wel eens zijn overkomen: u moet snel enkele zinnen vertalen. Vertalen Me: vertaal tekst app. Oersethelp helpt u snel en gratis een tekst te vertalen in of uit het Fries. Siri kan woorden en zinnen vertalen. Ben je in het buitenland en wil je graag weten hoe je bepaalde dingen in een vreemde taal zegt?


Vertalen nederlands duits

Start studying Latijn zinnen vertalen. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Definitie van zinnen in het Online Woordenboek.


Betekenis van zinnen vertalen zinnen vertaling. Digitaal vertalen de oplossing voor het snel vertalen van woorden en zinnen. Op deze pagina kun je de online vertaalmachine (handig voor stukken tekst) voor je huiswerk gebruiken.


Vertalen nederlands duits

Onze vertalers hebben voor u vaak gebruikte zinnen vertaald. Ik heb snel hulp nodig. Registreer bij KlasCement en doorzoek gratis tienduizenden . Er is een behoorlijk groot verschil tussen een woord , een zin , meerdere zinnen of volledige teksten vertalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts