vrijdag 25 december 2015

M s mode jurken

Wat jouw smaak ook is (klassiek, trendy of comfortabel), met een broek of legging mag jij gezien . De high enkel tregging is gemaakt van stevige elastische stof. Het stevige materiaal geeft de tregging een chique uitstraling. De elastan wat in de stof verwerkt is . AGrijze tregging met omkeerbare pailletten.

Afbeelding van BIKERBROEK MET RITSJES van Zara. Velours technische sportbroek met ritsen. Ontdek dit en nog véel.


Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten tregging – Engels-Nederlands woordenboek en zoekmachine voor een miljard Engelse vertalingen. YEST treggingDe ornika is een lange legging, maar net even wat dikker. Dit kledingstuk wordt ook wel tregging genoemd. Je draagt hem als broek onder .

Heerlijk zittende broek. De broek valt op maatModel heeft maat S aan. De naam is een samentrekking van het Engelse woord . Op de site van Esprit zie ik een legging, tregging en jegging staan. Een legging is me wel bekend uiteraard.


Maar wat is een jegging en . Zalando biedt voor elk wat wils. De leggings voelen daarom extra zacht aan op je hui wat ze nog aangenamer om te dragen maakt. Tregging is effen zwart, zonder iets. Nu weet ik alleen niet wat ik onder het vest moet dragen. De dikke legging zeg maar.


Regulier high waist skinny tregging met zijstreep donkerblauw. MS Mode heeft leggings en treggings in basic kleuren, maar ook met fantasierijke prints en motieven. Wat dacht je van een stoere camouflage- of dierenprint?


Jegging, legging, tregging , jeans,. Iedereen heeft het tegenwoordig wel over een of andere broek, maar wat is nu het verschil tussen een .

Van een culotte tot een leather look broek en van een jeans tregging tot een sporty variant, voor iedere fashionista wat wils! Daarnaast heb je ook nog de keuze . Weet niet meer wat, maar in elk geval geen overgooier. Zij dragen de legging of tregging in plaats van een skinny.


Hierbij kunnen ze alle kanten op wat schoeisel betreft. Zowel trendy Chelsea booties als pumps of . Shop je favoriete treggings bij ComeGetFashion! De tregging , wat een topper! Deze mix tussen broek en legging geeft. In case you haven't hear treggings are the new leggings.


Het is een ideaal alternatief . Not sure how to wear your soon-to-be-favorite pants?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts