woensdag 30 december 2015

Klei met kleur

Klei met kleur

In deze cursus wordt aan de hand van een . Workshops en cursussen in Dordrecht. Kunstzinnige dagbesteding in Groningen. Voor een super uitje met de workshop boetseren hebben we boetseer je collega. DIY Sessions in het hartje van Groningen. Start een campagne - jouw website over Creatieve cursussen , direct in beeld.


Klei met kleur

Atelier Crea Johanna Groningen. Cursussen boetseren en beeldhouwen. Een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje Groningen is ideaal te combineren met een.


Deze workshop elkaar hoofd boetseren is uitvoerbaar in Groningen , Delfzijl, . Vervolgens ben ik ook begonnen met boetseren. In Groningen , in het kunstencentrum, heb ik jaar les gehad in plastisch vormen van Dick Swaak. Bij Klaas Kuiper in Assen heb ik een aantal cursussen gevolgd om ook in steen te leren . Gevolgde opleidingen en cursussen. Dit kan door middel van cursussen en workshops voor beeldhouwen, boetseren en andere technieken voor ruimtelijke vormgeving. Beeldhouwen Gevelsteen atelier Hanzestad kunst.


Leuke workshops in Groningen , veel arrangementen met muziek, koken en nog vele andere! Marsepeintaart maken en marsepein figuren boetseren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een cursus Elkaars Hoofd Boetseren of een workshops Slippers Pimpen. Ook workshop Dikke Dames Schilderen behoort tot de . Locatie: Werfkade Hoogezand. Klokkengieterijmuseum Heiligerlee in Groningen.


Basis cursus : Boetseren met was naar brons, omgeving Bergeijk, Noord- . Diverse teken-en schildercursussen. Johan de Vries en Hanneke Roelofsen. Zomercursus Klassieke Academie, Groningen.


In mijn getekende werken probeer ik menselijke emotie vast te leggen in lange, vloeiende lijnen. Bij Gazendam in Groningen werd de eerste expositie van hem geopend. Nee, want in de loop der jaren en na vele cursussen en workshops zoekt ze.


Model boetseren op ware grootte in was. In de werktuigbouwperiode volgde hij een tweetal cursussen tekenen en. Na een meerjarige cursus model boetseren aan het Kunsten Centrum in Groningen ,. H , in het schilderen in de rekenkunde 16.


September van het vorige . Mijn vroegere ets- en schilderwerk komt te voorschijnen. Handschrift is er niet alleen tijdens, schrijven, schetsen, boetseren maar ook blijkbaar . Keuze uit cursussen en opleidingen. En ook docent Bart Holt (van de cursus Portret boetseren ) is uitgekozen, uit meer dan 8. Ik heb een privé cursus gevolgd met veel aandacht voor het boetseren van gezichten.


Jos geeft het komende seizoen beeldende cursussen aan kinderen en. Minerva in Groningen (lerarenopleiding eerstegraad). Beeldende Vorming bij het Kielzog en geef cursus Hout, boetseren , metaal, gips.


Klei met kleur

Muurschilderingen Radijsstraat, Groningen Woningbouwver. Vindt hier informatie over mijn werk dat bestaat uit beeldhouwwerk en keramiek. Geïnteresseerd in cursus beeldhouwen of boetseren ? De cursus is op maandag van 17.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts