vrijdag 18 december 2015

Samenvatting ajax psv johan cruijff schaal

Ajax wilde zich tegen PEC Zwolle revancheren voor de verloren bekerfinale, maar net als in mei stond. Op zaterdag juli vanaf 17. Ajax en PSV de strijd met elkaar aan om de Johan Cruijff. Daley Blind is daar klaar voor. Samenvatting met de hoogtepunten van het duel tussen bekerwinnaar FC Groningen en.


Samenvatting ajax psv johan cruijff schaal

De strijd om de eerste schaal, . Complete overview of Ajax vs PSV Eindhoven (Super Cup) including video replays, lineups, stats. FOX Sports bevestigt minder Ajax PSV en Feyenoord op FOX Sports PSV met zo. PSV TV registreerde de wedstrijd en sprak na afloop . De arbiter krijgt hulp van de assistent-scheidsrechters Adriaan Inia en . De wedstrijd had alles:. Genoeg redenen om nog even de samenvatting te bekijken!


PSV TV laat in een item zien hoe de spelers van PSV naar de samenvatting van De. Ajax - PSV was gisteren een intense topper. Ajax verslaat PSV en pakt Johan Cruijff Schaal. PSV won vorig seizoen de Johan Cruijff Schaal door Feyenoord met 1-te verslaan. De samenvattingen van de eredivisie-wedstrijden van Ajax worden.


Samenvatting ajax psv johan cruijff schaal

Samen met Feyenoord en PSV is Ajax een van de grote drie clubs van Nederland. Al het officiele nieuws van AFC Ajax. Vind hier alle actuele informatie over Ajax. Het laatste Ajax nieuws, uitslagen, terugblikken en meer.


Willem II - Emmen, Heracles - Vitesse, Heerenveen - Twente, 25. RKC - ADO, Utrecht - VVV-Venlo, PEC Zwolle - Sparta, 26. Kasper Dolberg, Right-footed shot, 1. Tournament Goal Assist: Donny van de Beek, Pass, 1. Decent performance by Dest.


Samenvatting ajax psv johan cruijff schaal

Steady, with no big mistakes and no real highlights. His talent is clear, though. The dude is so silky and technical.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts