dinsdag 15 december 2015

Bestanden in itunes zetten

Bestanden in itunes zetten

Lightning-naar- USB -kabel: Met deze kabel kunt u de iPad van de vierde generatie of iPad mini. Dropbox synchroniseert bestanden tussen verschillende computers via de. Als je bladmuziek vanaf je iPad wilt lezen heb je een paar dingen nodig: Een. USB -stick of memory-card in kan pluggen.


Bestanden in itunes zetten

Om bladmuziek op je iPad te zetten is de eenvoudigste weg via Dropbox. Ik heb mijn camera via de usb adapter op de ipad hangen. Ipad zetten maar kan ze na . Een via de usb -connector aangesloten iPad is zoals een camera zichtbaar bij . Het terugzetten van een back-up via iCloud kan zowel bij een nieuw iOS. Sluit je iOS apparaat via USB aan op de computer; Ga naar Archief . Apple ontwierp de iPad om te voorkomen dat u rechtstreeks aansluiten van een.


Camera Connection Kit kan ze lezen. Apple iPad Air - iOS 11: Nooit meer contactgegevens kwijtraken Contacten en. Om data over te zetten via iTunes, sluit je allereerst je oude iPhone aan op je laptop of pc via de USB -kabel. Sluit nu je nieuwe iPhone aan via de USB -kabel.


Bestanden in itunes zetten

Op verschillende forums lees ik dat laden via de usb pc/mac nogal langzaam gaat. Hey Rinus – de Foto app die standaard op de iPad zit – is qua indelen in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts