woensdag 30 december 2015

Hbo psychologie deeltijd

Werken met mensen, hun gedrag en omgeving? In de leergemeenschap werkt een diverse groep van studenten en docenten samen aan opdrachten . Bekijk de deeltijd opleidingen binnen Toegepaste . Analyseren en diagnosticeren van menselijk gedrag vormt de basis van de studie. Toen het enkele jaren geleden mogelijk werd om ook op hbo -niveau psychologie te studeren, groeide dit dan ook snel uit tot een zeer populaire studie.


Hbo psychologie deeltijd

Deze opleiding kun je volgen bij Hogeschool van Amsterdam Amsterdam. Het brein als jouw domein. Deventer Deventer, dinsdag (1- 2uur). Je leert onderzoek doen, bestudeert de psychologie van de persoon, het leren. Volg je een deeltijd of duale opleiding dan bedraagt het collegegeld voor het . Als aankomend toegepast psycholoog leer je hoe je mensen praktisch kunt begeleiden,.


Ook in deeltijd of duaal: ja. Specialist op het gebied van gedrag. Leer hoe je mensen én organisaties vooruit helpt. Bij NTI kan je op elk moment beginnen!


Hbo psychologie deeltijd

Verdien je bachelor met een erkend diploma van NTI. Ben jij nieuwsgierig naar de ontwikkeling van mensen en hoe je bepaald gedrag kunt veranderen? Toegepaste psychologie wordt door verschillende HBO -instellingen aangeboden. Volledige academische bachelor- of masteropleiding.


Zelfstandig, in eigen tempo, met begeleiding en structuur. Een intensieve opleiding met nadruk op toegepaste psychologie. Actief onderwijs door middel. Fontys Hogescholen in diverse plaatsen in Nederland.


HAN University Of Applied Sciences in Arnhem, . Vind de opleiding die bij je past. Bezoek onze open dag op oktober. Wil je werken en leren combineren? Bekijk alle HBO opleidingen van NHL Stenden Hogeschool.


Voltij duaal en deeltijd. Bachelor, master of associate degrees. Psychologie van Leren en Presteren. Veel deeltijdstudenten hebben al een andere opleiding gedaan, vaak hbo. Kinder- en jeugdpsychologie bij Hogeschool NTI en behaal je erkende HBO.


Aan de UvA kun je ongeveer de helft van de bachelors ook in deeltijd volgen. Studeren in deeltijd komt neer op een tijdsinvestering van tot uur per . Bereidt perfect voor op een veelzijdige functie als professional in de psychologie. Bedrijfskunde post- hbo.


Human Resource Management. Deeltijd , Associate Degree .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts