donderdag 8 oktober 2015

Bijbaan leiden horeca

Bijbaan leiden horeca

Andere relevante zoekopdrachten: bijbaan - horeca medewerker . Wij hebben bijbanen voor overdag, in de avond of in het weekend! Bijverdienen en ervaring opdoen met een bijbaan als keukenhulp (pool). Catering medewerker Zoek jij een fulltime baan of een bijbaan die je goed kunt combineren?


Hier ga jij aan de slag in de verschillende restaurants. En geen dag is hetzelfde! Leiden op Uitzendbureau. Werk zoeken binnen 265. Fulltime baan, parttime baan, . Mise en Place biedt jou de perfecte bijbaan in de bediening, keuken of tijdens events.


Debuut is altijd op zoek naar horecatalent met passie voor het vak en een dienstverlenende . Het zal je dan ook niet verbazen dat er veel studenten zijn, en ook die zoeken naar een bijbaan. Waarom als student een bijbaan ? Bijbaan in horeca , keuken en op events. Be in the first applicants.


No longer accepting applications . Zo kun je bijvoorbeeld werken bij o. Horeca toppers voor diverse opdrachtgevers. JMW is dé specialist in het leveren van kwalitatief hoogwaardig horecapersoneel en staat voor kwaliteit in gastvrijheid. Gastvrijheid loont, gastvrije service zorgt . Vind hier jouw bijbaan , stage, fulltime of parttime horeca vacature en solliciteer direct.


Opzoek naar horeca vacatures als barman, hotel medewerker, kok of een andere horeca functie? Op zoek naar een leuke parttime of fulltime baan in de horeca ? We hebben bijbanenn de sales, administratie, horeca. Dus zoek jij een leuke, afwisselende bijbaan in de horeca en ben je flexibel? Of je nu aan de slag wilt als horecamedewerker , kok, barista of afwasser, we. Voor een goede werking van deze website gebruikt Praxis cookies.


Cookies zijn kleine (tijdelijke) tekstbestanden die door je browser worden opgeslagen. Bovendien kan je per week je . Bij ons is geen ervaring geen probleem en kan je zelf bepalen wanneer je werkt! Dounia is jaar, studeert Hospitality Management en werkt als freelancer in de horeca via Temper. Hoe werkt dat nou eigenlijk als je als . Een ideaal bijbaantje bij je. Openstaande vacature voor een horeca bijbaan in Amsterdam Nieuw West.


We leiden ook graag jonge gemotiveerde mensen op. Een flexibele bijbaan in de horeca ? Word je daarnaast enthousiast om in team verband te . Lijkt het jou leuk om een actieve bijbaan te hebben en zelfstandig aan de slag te gaan? Daar ben jij…dé horecaprofessional die met energie en flair je teams in goede banen leidt.


Zin in die toffe bijbaan voor in de zomer? Misschien ken je het vak al omdat je een bijbaan hebt in de keuken van een restaurant of in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts