vrijdag 30 oktober 2015

Strohoed carnaval

Onder het genot van een drankje en knabbeltje ga je aan de slag met sjablonen, kralen, schelpen, bandjes en veren om een zo exclusief en orgineel mogelijke . De Ibiza tassen workshop is vernieuwd. Nu nog meer keuze uit verschillende linten. En deze leuke workshop is nu ook te boeken als workshop box.


Strohoed carnaval

Altijd al je eigen tas willen maken? Producten getagd met ibiza tas. De tas is ook te gebruiken . Ibiza Fashion Ibiza Clutch - Flapover met bloemenprint. Trendy tas met ster, lang hengsel en franjes, leer en vacht. Formaat: 30cm x 25cm x 4cm diep.


Verstelbelhaar hengsel. Locatie Locatie nader te bepalen. Prijs € 2- € 350 . Tas in ibiza stijl met franjes, uitgevoerd in bruin vintage echt leer met vlechtwerk in een mooie naturel cognac-bruintint, studs en een turquoise steen met . Ibiza bags, orginele tassen designed by Love Ibiza.


Strohoed carnaval

De ultieme leopard beach bag, of de zebra beach bag. Check ook de mooie velvet Love Ibiza make-up . Met vrolijke kleurtjes en mooie versieringen is de Ibiza tas een echte eyecatcher. Lees hier waar je de leukste tassen kunt kopen, hoe de echte Ibiza tas eruit ziet . Bekijk onze ibiza tas selectie voor de allerbeste unieke of custom handgemaakte stukken uit onze tassen en portemonnees shops.


Bekijk het bord Ibiza tas van Millysom op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Tassen, Strandtassen en Decoreren. Een compleet verzorgd doe het zelf pakket Ibiza tas pimpen. U heeft de keuze uit een aantal verschillende gepimpte Ibiza tassen.


Maak uw eigen keuze en ga . Stijlvol, hip en super praktisch. Een resultaat om heerlijk mee te shoppen. Koeienhuid Ibiza tassen. Kinderfeest pakket Ibiza tas pimpen.


Een knutsel kinderfeestje Ibiza tas versieren. Het kinderfeest pakket bestaat uit een ruim assortiment van franjes, . De juiste samenstelling van geselecteerde kleuren, materialen en texturen zorgt voor de juiste formule van een collectie tassen. Wij hebben de nieuwste it bag in de collectie: de Hudson!


Strohoed carnaval

Dit tasje is perfect voor. Wij verkopen schitterende handgemaakte exclusieve tassen. Veel Ibiza en Boho Style, maar ook fabulous tassen gemaakt van dierenhuiden. Erg leuke en opvallende strandtas van 45cm bij 35cm en gemaakt van katoen en polyester. Mooie print van jungle, planten en vogels.


Unieke handgemaakte tassen en accessoires ko. Super gave rieten strandtas met witte pailletten. Onze Westmoodz collectie rieten strandtassen zijn handmade gevlochten tassen… de.


HindiBindi is dé webshop waar je terecht kunt voor handgemaakte en unieke producten geheel in de Ibiza stijl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts