woensdag 14 oktober 2015

Ict afkorting

Dit is een lijst van afkortingen die in de ICT gebruikt worden. Voor lijsten met afkortingen per vakgebie zie. ICT staat voor informatie- en communicatietechnologie. Je komt ze beide tegen, is er nu een verschil in vakgebied? Is IT service management niet gelijk aan ICT service management?


Ict afkorting

Hieronder vind je betekenissen van het woord ICT. In de Nederlandse taal gebruiken we veel afkortingen en daarom wordt er veel. Grootste financieel-economische lexicon in NL-taalgebied. ICT - Zelfstandignaamwoord 1. De afkorting van informatie- en communicatietechnologie.


ICT op website: Etymologiebank. De internationale ISO-normen zijn in Nederland vertaald door het Nederlands Normalisatie-Instituut (NNI) in Delft en worden weergegeven met de afkorting. Bezoek deze pagina voor de betekenis. Welke afkorting verschijnt er in het onderwerpvak wanneer een bericht beantwoord wordt? Wat is de betekenis van deze afkorting ? Afkortingen Groentjes in chatland hebben grote moeite om te volgen wat er verteld wordt.


Ict afkorting

Niet verwonderlijk, als je ziet hoeveel afkortingen of acroniemen er. Hallo HL-ers, Waar denken jullie aan bij de afkorting ICT ? Grappige antwoorden zijn welkom, maar de vraag is serieus bedoeld. Site met verwijzingen naar internet bronnen over Linux. Meest simpel gezeg ICT valt onder de paraplu van IT en verwijst naar het. ESD Electronic Service Delivery: Engelstalige afkorting voor transactiediensten via het internet.


ICTU ICT Uitvoeringsorganisatie: Stichting waarin het Rijk . Ook in het Nederlands zie, en hoor, je weer steeds vaker de afkorting IT. De tieners wijzen naar hier naar de verantwoordelijkheid en rol van de leerkrachten. Online vertaalwoordenboek.


Ict afkorting

Bronnen: Download IATE, European . Jargon: ook wel eens overdonderd door al die ICT termen en afkortingen ? Ik heb er een paar verzameld en de afkortingen voluit vermeld. Maar wat is nou het verschil tussen IT en ICT ? De termen slaan beiden op andere vlakken van de industrie. Kort door de bocht: IT is de afkorting voor . Er bestaat niet zoiets als een statuut voor ICT-coördinatoren. Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. L: Taal : schrijven : afkortingen.


Combineer de woorden met hun afkorting door ze te slepen (1). De hoogtechnologische sector van computers. In mijn werk in de ICT (ja, daar heb je de eerste al …) kom ik een ongelofelijke hoeveelheid afkortingen tegen, meer dan in andere branches.


Informatie en Communicatie Technologie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts