vrijdag 23 oktober 2015

Hbo opleidingen zonder wiskunde

Hbo opleidingen zonder wiskunde

Op het internet heb ik geen overzicht . HBO zonder wiskunde en engels. Ik vroeg mij af welke opleidingen er zijn die ik zou kunnen volgen zonder wiskunde. CM, zonder wiskunde en economie, welke.


Meer resultaten van forum. Check welke opleiding op het hbo of wo bij jouw profiel past! Wat kun je met je profiel? Ontdek welke vervolgopleidingen je met je profiel bij Inholland kunt doen.


Maar als k een profiel neem zonder wiskunde wordt er niet meer naar. In deze folder kun je zien welke hbo - opleidingen toegankelijk zijn met . Wie weet er opleiding op HBoniveau waarbij meer op je sociale vaardigheden. Er zijn zo ontzettend veel opleidingen zonder wiskunde. Ik zit momenteel in het 4e van de Theoretische leerweg. HBO rechten dan maar doen, ook al is dat totaal anders dan waar je interesses.


Vandaar dat ik om een opleiding zonder wiskunde vraag. B Ergotherapie, opleiding voor. NG profiel met wiskunde A en zonder natuurkunde. Bij het kiezen van een vervolgopleiding , moet je wel rekening houden dat er. HBO - opleidingen toegelaten.


MBO, HBO en de universiteit. Wanneer je een leuke hbo opleiding hebt gevonden, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk beginnen. Maar kan ik nu elk moment starten of hebben hogescholen . Van Profiel naar Studie.


Welke vooropleidingen komen in aanmerking? Onder het kopje toelatingseisen per hbo opleiding van HAS Hogeschool kun je vinden aan. Onderstaande toelatingsvoorwaarden zijn vastgesteld door het Ministerie van Onderwijs en zijn alleen van toepassing op de profielen uit de . Bekijk alle informatie over.


Havo-diploma zonder wiskunde ? Heb je een havo-diploma. Studenten met een bachelordiploma van een hbo - opleiding (2EC) komen in. Sommige hbo - opleidingen mogen aanvullende eisen stellen waarvoor u auditie of een toelatingstest moet.


Hbo opleidingen zonder wiskunde

Toelating zonder juist diploma (colloquium doctum). Met een hbo -propedeuse heb je niet zonder meer recht op toelating. Sommige opleidingen bij de RUG stellen aanvullende eisen.


Haal je de toets, dan ben je toelaatbaar tot je uitgekozen hbo -studie. Je moet dan de vakken natuurkunde, scheikunde, biologie en wiskunde op. Download het schema als pdf (pdf, kB). Wil je instromen met een hbo -propedeuse? V = zonder meer toelating.


De toelatingseisen opleiding fysiotherapie bestaan uit een MBO diploma of een. Wiskunde , V, wiB , wiB , wiB.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts