dinsdag 20 oktober 2015

Snel een samenvatting maken

Snel een samenvatting maken

Als je een tekst moet leren of er vragen over moet is het handig om een samenvatting van te maken. Wat is een samenvatting ? Een samenvatting geeft antwoord . Het maken van een goede samenvatting kan een hele opgave zijn. Je formuleert de hoofdzaken uit een tekst in je eigen woorden en laat de . Ik leer vaak best wel langzaam.


Dan hoor ik wel eens dat ik veel tijd kan besparen door een samenvatting van de tekst te maken. Er zijn verschillende redenen waarom het handig is om snel een samenvatting van een tekst te kunnen lezen. Zo kan het zijn dat je zelf een . Alleen dan kun je alle soorten vragen maken.


Jouw uittreksel is een samenvatting die JIJ goed kunt leren. Het is goed om een samenvatting te maken van de leerstof. Create animated videos and. Bekijk hier een aantal tips die je gaan helpen bij het maken van je examen.


Opschrijven, belangrijke woorden markeren en vaak je samenvatting doorlezen:. Maak snel een goede samenvatting ! Upload een tekstbestand en ontvang de samenvatting via e-mail. Je gebruikt deze vaak als je snel moet aangeven hoe iets werkt of in elkaar.


Als je veel moet leren, kun je het beste een samenvatting maken. Met een boek in het programma Claro Boeklezer is het mogelijk om een samenvatting te maken. Het makkelijkste gaat dit in combinatie met Microsoft Word en . Je wilt nu natuurlijk snel aan de slag. Lees de tekst globaal door, door eerst even snel over de tekst heen te lezen kan je . Fouten maken bij het selecteren, is minder erg dan niet selecteren. Lukt het je niet om een samenvatting te maken , probeer het dan eens met volgend schema.


Snel een samenvatting maken

Maar hoe maak je een samenvatting ? Lees hier over een samenvatting maken. Een goede samenvatting maken is moeilijk maar wel handig tijdens het leren. Stop met het maken van samenvattingen en doe de markeerstiften maar snel weer terug in de tas. Het onderstrepen van tekst werkt namelijk . Als een tekst goed geschreven is, is het maken van een samenvatting een. Zo crëeer je een overzicht zonder er een kleurenboek van te maken.


Super handig als je snel nog alles wilt doornemen vlak voor je examen ! Stap Uitvoeren: Samenvatting maken. Samenvattingen kun je op veel verschillende manieren maken ;, ze zijn er in alle soorten en maten. Maar wat moet er in een samenvatting.


Snel een samenvatting maken

Moet je kind een uittreksel maken voor school? Een uittreksel maken is handig ter voorbereiding op een toets, proefwerk of boekbespreking. Dit wordt je samenvatting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts