donderdag 8 oktober 2015

Kapper ijsselstein voorstraat

Kapsones Hairstylisten. DE LEUKSTE SALON VAN IJSSELSTEIN. Contactgegevens: Voorstraat 47. DB IJSSELSTEIN (Ut.) Tel.


Yalmami heeft Passie, Kwaliteit, Veelzijdigheid en vindt Klanttevredenheid erg belangrijk. Wij zijn gevestigd in het gezellige dorp van Maarssen en bruisend . Arnhem, Nieuwegein en IJsselstein. Wij gebruiken Schwarzkopf Professional producten.


De Snelle Knipper is gevestigd in IJsselstein. Wassen, knippen, drogen €12 . Met onze particuliere kappersopleidingen bieden wij de perfecte pakketten om praktijkgericht én professioneel opgeleid te worden. Welkom op de website van Haarstudio Diana.


Bekijk alle informatie over onze diensten. Ook kunt u een bericht sturen naar. Kapper IJsselstein Voorstraat. Ambulante dameskapper.


Ijsselstein , Voorstraat DC - Telefoonnummer, informatie en kaart van J. Vul uw adres, postcode, stad of kapper in. De nieuwe kapper bij jou in de buurt. Salon Modern Haarmodegroep IJsselstein. Fijne kapper , voor zowel volwassenen en kinde. Maak een vrijblijvende afspraak.


Ervaar zelf de gezellige en ontspannen sfeer bij De Barbier. Online een kappersafspraak maken? Adresgegevens, contactgegevens en bedrijfsinformatie van kapper H. Een kapsalon met veel kennis en een hoog serviceniveau. Er werken hier alleen topstylisten, geen. Deun is een echte Utrechtse kappersfamilie en al vier generaties.


Als locatie kozen ze voor het monumentale pand aan de Voorstraat 20.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts