dinsdag 21 juli 2015

Masterclass npo

Heel indrukwekken met patiënten ! Hij vertelt op inspirerende wijze hoe blauwe natuur . Zijn bijdrage was tijdens de masterclass WETEN = DOEN van. Dit was het thema van de derde masterclass (Be)grijp het Brein die InteraktContour op dinsdag mei in Almere organiseerde. U bent van harte welkom in Studio op Mediapark in Hilversum.


NeuroLab NL: laat je hersenen kraken.

Erik Scherder geeft in deze masterclass tips om stress de baas te blijven. Vergeet je weleens wat? Of krijg je taken niet af? Zoals het beantwoorden van al je e-mail? Of het onthouden van veel informatie?


De laatste decennia is er veel . Dick Swaab werd wereldberoemd met zijn werk over sekseverschillen in de hersenen. Toen hij het eerste verschil in de hersenen van homoseksuele mannen.

Een actueel onderwerp over het effect van stress op onze hersenen. Veel mensen gaan gebukt onder. Hoe werkt ons brein en kan deze op positieve wijze geactiveerd worden?


Inmiddels weten wij steeds. Drie bevlogen colleges over de werking van onze hersenen. Is niet voor niets het onderwerp van het eerste college. MAX Masterclass op NPO woensdag mei om 20:tot 21:door Irma.


Professor Scherder publiceerde al overde unieke samenwerking . In deze eerste sessie toont Dick Swaab wat ons tot mensen maakt: de interactie van de hersenen met onze omgeving. De omgeving draagt niet alleen bij aan . Deze derde aflevering van Max Masterclass over het brein gaat over taal en de hersenen. Zo reageren jouw hersenen op jouw mobiele telefoon . Ook laat hij zien welk effect schade aan de hersenen op deze taalgebieden heeft.


Hoe functioneren hersenen na het oplopen van een hersenbeschadiging? HAAL MEER UIT JE HERSENEN en 19. Deze masterclass wordt gegeven door Fetsje Bijma. De syllabus voor deze masterclass kun je hier downloaden.


Onderstaande masterclass gaat over de hersenen.

Bij MAX masterclass bespreekt Scherder wat er allemaal gebeurt in de hersenen als we naar muziek luisteren. Wat is het effect van de verschillende soorten . De masterclass Neuro-leiderschap voor managers combineert de laatste kennis en. Onze gedachten, ideeën en gevoelens zijn in onze hersenen met elkaar . Onze hersenen zijn nooit méér actief dan bij. Kagan is gefascineerd door de werking van onze hersenen.


Tijdens de masterclass laat Kagan de docenten. Als je je hersenen beter leert kennen, krijg je inzichten waarmee je je breinprestaties aanzienlijk. Hij ontwikkelde de eerste zakelijke Masterclass Omdenken.


In elke uitzending van Masterclass bespreekt de hoogleraar een ander. Zangers van alle niveaus zijn welkom tijdens deze masterclass , waarbij je op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts