vrijdag 24 juli 2015

Contactfrequentie social media

Contactfrequentie social media

De gemiddelde contactfrequentie (GCF) van een campagne is het aantal keer dat. GCF staat voor de gemiddelde contactfrequentie van een televisie-, radio- of digital campagne. Het socialmedialandschap wordt steeds diverser, er komen continu nieuwe platformen bij en consumenten zijn veelal op meerdere social . Het bepalen van de ROI van social media is altijd een onderwerp van discussie. Hoe meet je de tijd en geld die je hier aan besteedt?


Contactfrequentie social media

Gemiddelde Contact Frequentie (GCF). Categorie: Out Of Home. SEA en SEO) en via social media. Berichten over contactfrequentie geschreven door harry smals. Tag: contactfrequentie.


Dekking Het percentage van de doelgroep, dat door de media in een mediaplan wordt bereikt. De heilige graal van een optimale contactfrequentie is nog niet . Met haar eigen onderzoeksplatform werft Soda ( Social Data) effectief. Om een doelgroep optimaal te benaderen wordt onderzocht welke media zij . Bij de social media krijgen begrippen als bereik. Als onderdeel van RTL is mediabedrijf BrandDeli verantwoordelijk voor de.


Contactfrequentie social media

Daarnaast vertegenwoordigt BrandDeli het social nieuwsplatform Twitter en. Door het netto bereik met de gemiddelde contactfrequentie te vermenigvuldigen krijgt . In tastbare vorm is een mediaplan een overzicht van de media die je inzet, uitgedrukt in. Daarom is het belangrijk om de contactfrequentie , of hoe vaak dezelfde. Het inzetten van pers en social media voor het promoten van je evenement . Laat uw mediaplan oplichten. Bijvoorbeeld verwacht bereik, gemiddelde contactfrequentie , kosten per bereikte GRP.


Volg ons ook op social media. Bereik, contactfrequentie en kosten zijn kwantitatieve factoren. Het maken van een mediaplan is de laatste jaren steeds moeilijker geworden door de . Digital Out of Home wint snel terrein in de mix van in te zetten media.


WindTkracht Social Media Support belooft u geen gouden bergen. Houd dus rekening met de contactfrequentie tijdens de campagne. Adverteren bij NH en AT5. Samen bereiken we Noord-Holland en Amsterdam.


Ontdek een wereld aan mogelijkheden. We zijn daar waar de consument is. Een handige Begrippenlijst ( Digital ) Out of Home. MMD Media op een heldere wijze aan u willen presenteren en waarin wij diegene aan het.


Contactfrequentie is het aantal keren dat een persoon gedurende een bepaalde periode via. Digital Screens Instore tankstations, een landelijk netwerk op 4high-traffic. U heeft gegarandeerd een snelle bereiksopbouw en een hoge contactfrequentie.


Mediaplanning is de juiste communicatiekanalen inzetten op het juiste moment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts