woensdag 29 juli 2015

Lunchen dordrecht

Iedere plek heeft wel iets unieks waardoor kiezen nog lastig zal worden. Het is altijd gezellig om buiten de deur te lunchen. Van biologisch tot ambachtelijk, opties waar je heerlijk binnen kan zitten met je laptop of buiten op het terras.


Het verhaal van onze croissants. Dat onze croissants overheerlijk smaken wist je vast al. Restaurant De Crimp: van moderne lunch tot klassiek diner. Middags kunt u genieten van een overheerlijke lunch , zowel binnen als op het gezellige terras in het seizoen.


Hoe dichter bij Dordt… hoe beter het eten wordt! In deze restaurants zit . Bekijk onze volledige kaart voor ontbijt, lunch , en dranken. Alle informatie om met ons contact op te nemen. Dordrecht , Dordrecht Centrum. Ambachtelijk en Authentiek.


Lunchen dordrecht

Zowel binnen als buiten hebben we voldoende ruimte, dus er is altijd een . Heerlijk lunchen en ontspannen. Een unieke locatie voor elke gelegenheid. Proef hier de pure smaak van koffie. WELKOM BIJ KONING KOFFIE IN HARTJE DORDRECHT. Geniet de hele dag door van lunch , heerlijke bites en gerechten om je vingers bij af te likken.


Deze website maakt gebruikt van verschillende soorten cookies. Bij winkelcentrum Sterrenburg word je van alle gemakken voorzien! Ga je binnenkort met iemand lunchen in de sta maar weet je nog niet waar? Dan is deze nieuwe vlog van Dordt Vlogt voor jou bedoeld!


Lunchen dordrecht

Het restaurant is geopend voor ontbijt, lunch en diner:. Wij verzorgen graag de. Op zoek naar een luxe . Kom gezellig lunchen bij De Beren. Bekijk hier de lunchkaart van onze restaurants. Bij Smooth kun je terecht voor….


OPENING HOURS MA: GESLOTEN DI – VR:. Zelf je lunch samenstellen kan met allerlei gerechten en pintxos uit de tapasbar. Of kies van de kaart een.


Opblaas klapstick Rusland voor € 3. Brandstof is het café van Poppodium Bibelot. Meet me at Mood loungebar. Vandaag een overzicht van de namen die de 47 . Garnalen omelet € 195.


Witte of bruine bol Carpaccio met truffeldressing € 50. Pannenkoek met warme kersen en ijs € 95 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts