vrijdag 17 juli 2015

Kapsalon vidal

Héél aardig en knip heel netjes En gratis koffie of. Dit kapsalon groeide de afgelopen jaar tot een referentie in Kessel-Lo en daarbuiten. De meest volledige site met ruim 66.


Andelson met zijn zoontje Junilson. Echt een fijne kapsalon , ze doen er alles aan om je gelukkig en goed geknipt naar buiten te laten lopen!

Daarnaast bezoeken we jaarlijks Londen. Verder wordt er met kwalitatief hoogstaande producten gewerkt zoals POP, TIGI, WELLA, NIOXIN en Vidal Sassoon. In de salon is een pin-automaat aanwezig.


Wij laten ons inspireren door de kniptechnieken van Vidal Sassoon. Kapsalon Newlook Hairstyling in De Pijp. Geinspireerd door het straatbeeld en leermeesters zoals: Rafe Hardy, Vidal Sasoon, Patrick Cameron.


Ik heb in salons door heel Nederland gewerkt. LOS ANGELES - In zijn huis in Los Angeles is woensdag kapper Vidal Sassoon overleden.

Het kapsalon groeide de afgelopen jaar uit tot een referentie in . Coiffure Vidal in Kessel-Lo viert dit jaar het 40-jarig bestaan van de. Wil je als kapper een eco- kapsalon beginnen, of een herenkapsalon met sports . Exzenis een trendy kapsalon gelegen te Maaseik waar iedereen welkom is. Bekijk snel onze website!


Award winning kapper in Almelo. Plan eenvoudig online jouw . Utrechts Nieuwsbla Een bezoekje aan kapper Bruce van kapsalon Bruce is. Ik Heb op die datum de kapsalon in Delft (ScissorSister) overgedaan aan mijn collega. Londen bij Vidal Sasoon gedaan en heeft ze . Uw specialist voor haarkappers. Contactinformatie, telefoon, adres.


Eigenaar van Salon Kroon, een kapsalon waar de kleuren- stijl en make-up adviezen werden gegeven. Een van de hoogtepunten in mijn ontwikkeling als haarstylist was mijn opleiding tot haarkleurspecialist bij Vidal Sassoon in Londen. Inmiddels heb ik een zeer . Londonse stylist Vidal Sassoon.

Team HAIR HAIR: Metha en Stieneke. Wij bezoeken veel kleur- en. TONIGUY, VIDAL SASSOON en LEE STAFFOR hun kunst en . Dat kan bij Rainbow Hairstylers, een echte Chinese kapsalon aan de Gedempte. Talking Hairdressers is een vernieuwend kapsalon.


In Los Angeles is woensdag de wereldberoemde kapper Vidal Sassoon overleden. Dat heeft de politie van LA woensdag . Aldus de wereldberoemde Britse kapper Vidal Sassoon, die vandaag is overleden. Op 14-jarige leeftijd had hij al zijn eerste baantje in een kapsalon. Sabine Tant heeft een opleiding genoten bij topkappers in Gent en Antwerpen en bij Vidal Sassoon in Londen.


De trainingen zijn gebaseerd op de technieken van Vidal Sassoon en zullen jouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts