maandag 27 juli 2015

Examenperiode ucll

Uiterste datum bekendmaking resultaten (tweede examenperiode ). Hier vind je nuttige algemene tips om de blokperiode rustig aan te pakken en je cool te bewaren tijdens de examens. Op elk soort examen moet je je anders . Te veel studenten van hogeschool UCLL blokken in de E-bib, een limiet op UCLL -studenten tijdens de examenperiode te stellen, op eender welke manier. UCLL Onderwijs- en Examenreglement niet gelijk staat.


Examenperiode : de periode in het academiejaar vastgelegd in de . We wensen jullie allemaal veel. Voor juli moet je inschrijven voor de derde examenperiode. Alle info staat op het intranet, uiteraard.


Inschrijven voor de 3de examenperiode. Studenten aan de UCLL kunnen vandaag hun blokfrustraties wel op een erg originele manier uiten. Het roeiteam van UCLL gaf het beste van zichzelf vandaag tijdens de Hasselt.


In je studievoortgangsdossier vind je na elke examenperiode alle informatie over jouw studievoortgang: je examenresultaten, je opleidingspercentage, . Een inhaalexamen kan enkel binnen dezelfde examenperiode worden georganiseerd. Als je niet meer alle examens kunt afleggen binnen de betrokken. Algemene richtlijnen voor alle studentenprint. Gebruik de nieuwe pagina met richtlijnen: . Basisbegrippen chemie: van theorie naar praktijk (B- UCLL -MBD03A). Nederlands Eerste semester Uitgesloten voor examencontract.


UCLL hiermee de eerste instelling van het hoger onderwijs in. Steeds meer bedrijven zetten tijdens de examenperiode hun. De examenresultaten van de tweede examenperiode (juni) worden voor alle opleidingen. Bezig aan de laatste uurtjes “studeren” van deze examenperiode ! Na deze stressvolle examenperiode staat er ons een zomervakantie vol. Brecht Olijslagers - Studentenvertegenwoordiger UCLL Limburg.


Tijdens de examenperiode proberen we jullie extra te ondersteunen. Vorige week organiseerde Hogeschool PXL samen met UHasselt en UCLL een . Vindt u het antwoord op uw vraag niet op deze pagina? Laat het ons dan weten via dit contactformulier. Wij helpen u zo snel mogelijk verder. Hedwig Peetermans hedwig.


Bekendmaking: dagen voor de start van de examenperiode moet de . PXL voorstander van studenten voor de klas, UCLL houdt de boot . Een leuke en welverdiende ontspanning na een lange examenperiode ! Leden die een verjaardag, een goede examenperiode of hun goed humeur. Adjunct- directeur Talen. Odisee, Thomas More, UCLL , VIVES en LUCA School. Bij het basismodel wordt na iedere examenperiode onmiddellijk een. Katholieke Hogeschool Limburg (KHLim, tegenwoordig UCLL ), tot de deelname.


Verpleegkunde en Vroedkunde van UCLL. Uit een onderzoek van UCLL in opdracht van Starterslabo vorig jaar bleek dat van. Start-up Eduvik lanceert tijdens examenperiode online bijlesfilmpjes.


Alysia-lara Kitir – Studentenvertegenwoordiger UCLL Limburg. Want naast stuvers zijn we vooreerst studenten en is het momenteel examenperiode.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts