dinsdag 16 juli 2019

Utrecht verkennen

Binnen is het een gezellig, modern bruin café en elke avond is . Bekijk hier de nieuwe menukaart. Door de goede bereikbaarheid met het OV en vanaf de Aen Ais Pomp een makkelijk afspreekpunt voor de hele regio Utrecht. Vanaf centrum Utrecht. Ons restaurant is sfeervol gelegen aan de Utrechtse Oudegracht, nabij het Ledig Erf.


Bourgondisch genieten in het hartje van Utrecht.

Om met ons restaurant te blijven groeien zijn wij altijd opzoek naar nieuw personeel. Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief. En blijf op de hoogte van onze acties, nieuwe gerechten en ervaringen van onze klanten. Welkom bij Loaded: de nieuwste aanwinst aan horeca in Utrecht op de Amsterdamsestraatweg.


Bij Loaded zijn we - zoals velen anderen - niet vies van een . Een creatief en cultureel eetcafé met een heerlijk terras aan het water. Waan je midden in Berlijn in het centrum van Utrecht. Klein Berlijn is een unieke . Getest: de beste restaurants voor wie wil uit eten in Utrecht.

Restaurant in Utrecht ? Meneer Buscourr, Lange Nieuwstraat 6 Utrecht. Medio april is Metro City Kitchen de nieuwe hotspot in het kloppend hart van Utrecht. Of je nu gaat voor comfortfood in onze brasserie of kiest voor een exclusief . Samen met de tolsteegbrug over de Singel vormt het een klein plein in het Utrechtse zuiden van de binnenstad van Utrecht. Het plein is geleden aan het eind . Bij Bram is een nieuw eetcafe in Utrecht waar je terecht kunt voor heerlijke bites, gerechten, biertjes en wijnen.


Eetcafe Brouwers is het gezelligste eetcafe van Middelstum en omgeving! Met iedere week een nieuwe week aanbieding, verrassend lekker voor weinig. Waar ontbijt, lunch, dineer en drink je cocktails, huur je een fiets, ga je naar musea en hoe omzeil je de grote toerie attracties in een nieuwe stad?


Welkom op de website van restaurant de Heeren van Leeuw. Lebowski kun je gewoon niet missen! Ons grand café bevindt zich namelijk op één van de mooiste plekjes van Utrecht : op het D. Bij Piatto eet je Italiaanse klassiekers en Italiaans georiënteerde gerechten met een moderne twist zoals bijvoorbeeld polpo brasato, de originele mijnwerkers . The Green House, een bijzonder restaurant in Utrecht waar chefs de lekkerste gerechten bereiden van ingrediënten uit eigen urban farm en uit de regio. Wilt u bijzonder dineren in het centrum van Utrecht ? Dé visbistro waar je, midden in utrecht , elk seizoen gezellig geniet van verse en verantwoord gevangen vis, een sterke selectie bijpassende drankjes en . Van Oostenrijk tot Nieuw -Zeeland en van Italië tot Argentinië, Jozef zoekt de hele wereld af om jou te kunnen laten genieten van de beste wijnen .

Bij Het Wapen van Utrecht kunt u genieten van lunch, diner en drinks! Nieuw zijn bijvoorbeeld snoekbaars, victoriabaars en een heerlijk . Wil jij werken in het gezelligste horecateam van Utrecht én je favoriete. Danel bevindt zich om de hoek aan de singel, 2meter voorbij grand café Het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts