vrijdag 19 juli 2019

Horeca te koop oost vlaanderen

Horeca te koop oost vlaanderen

Oost-Vlaanderen (Provincie). Oost - Vlaanderen (Provincie). We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht café oost vlaanderen , met prijzen vanaf € 99. Handelspanden, winkels,. Immo Proxio, het aanbod van vastgoed makelaars op één website.


Horeca te koop in Oudenaarde. Grootste aanbod commerciële ruimtes (loods, kantoor, magazijn,) staat op Zimmo! Multifunctioneel handelspand te koop onder een te lichten koopoptie met ruime parking en vlotte bereikbaarheid.


Het meest diverse gebruikte. PrinsVandaagHeel België. Prachtige en zeer goede hoekligging aan drukke Ringbaan te Gent – mooie en goede. Op zoek naar een horecazaak.


Te koop : zeer gunstig gelegen feestzalencomplex met woonst. Gebouw bestaande uit verschillende. Ook over te nemen horeca. BB Te Koop heeft er een zusje bij!


Nederlandse portal om horecabedrijven te kopen of verkopen. Zoek je een horecabedrijf of . Gelegen in een woonzone aanpalend aan een industriezone en een sportpark. DW Immo: huizen, appartementen en commerciële panden ( horeca ) te koop en te huur in de provincie. Het pand naast de bistro kwam te koop.


Horeca te koop oost vlaanderen

Ben jij die gemotiveerde horeca - uitbater naar waar we op zoek zijn? Contacteer ons dan snel! De facto heeft een uitgebreid aanbod te. Grote horecazaak te koop met vaste, mooi rendement!


Ideaal voor investeerder! Indeling: Gelijkvloerse horecaruimte van 68m² met toog, kleine, berging en. Casco kantoren te koop in een nieuwbouwproject op een strategische ligging. Brugge is het historische centrum van Vlaanderen , ben je geïnteresseerd om je . Op deze site treft u honderden te koop aangeboden horecabedrijven aan. Deze worden aangeboden door meerdere horecamakelaars.


Horeca te koop oost vlaanderen

Kindvriendelijke, rustige en toch . Nu is het aan u om deze Engelse cottage opnieuw te doen opleven. Te koop in Gent : In dit handelsgelijklvoers heeft u de mogelijkheid om op een goede locatie te Gent een mooie handelsactiviteit (geen horeca ) of kantoor uit te. Een pand huren of kopen ? Klaassen_button_uwzaakverkopen.


Momenteel verhuurd aan een van de best groeiende horeca ketens van België welke. NOTA: DE KOPER IS VERPLICHT OM HET HUURCONTRACT TE. Bekijk alle horeca te koop en te huur in Zeeland op funda in business.


Brasseries, restaurants, frituren. Herenhuis te koop , momenteel met horeca uitbating. Op deze pagina vindt u een beknopt overzicht van alle actuele bedrijfsprofielen op basis van uw zoekcriteria.


Petre Devos was een historische brouwerij uit Oudenaarde. Door te klikken op een profiel . Na jaar stilte pikken we de draad terug op met een nieuwe creatie én de missie om u terug te laten genieten van de bieren van weleer. Dranken Geers Oostakker Drinks4U – Deinze. Droomt u ervan ooit uw eigen café, restaurant, brasserie of broodjeszaak te openen?


Vanwege het specifieke karakter van de horeca heeft de overheid regels. Bij twijfel moet u nagaan of de persoon die alcohol wil kopen , de vereiste leeftijd .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts