dinsdag 23 juli 2019

Cafe overnemen

Past het nieuwe concept daarbinnen? Alleen het bedrijf kopen en. Gezellig ingerichte horecazaak op een hoeklocatie.


U speelt al langer met het idee om een horecazaak over te nemen en na het bezoeken van heel wat panden, hebt u eindelijk uw droomzaak gevonden. Te Koop Café Restaurant Het Verenigingsgebouw Veenhuizen . Aangeboden en Gezocht op Marktplaats.

Puurs - Trendy retro café over te nemen. Horecabedrijven ter overname aangeboden. Deze knappe zaak heeft een goed stabiel omzetcijfer, een uitstekende ligging, een prachtig interieur en tevens een. Klaar om een horecazaak over te nemen ? Ook qua marketing voor het opstarten van een nieuw restaurant of café , worden er nog al eens . Tientallen ondernemingen uit HORECA sector over te nemen.


Dit zijn onder andere over te nemen restaurants, cafés , broodjeszaken, hotels,. Beschrijving: Volledig ingericht Eet- cafe waar je per direct.

Als startende zelfstandige hoef je niet per se het warm water opnieuw uit te vinden. Je kan ook een zaak overnemen , zo hoef je niet van nul te starten. Kopen en verkopen op 2dehands. Veel horecaondernemers beginnen voor zichzelf door een bestaand bedrijf over te nemen.


Vijf tips voor toekomstige horecawerkgevers. En blijven de openingstijden en de exploitatievorm hetzelfde (dus blijft een café een café )? Dan hebt u vanaf de overname vier weken de tijd om de nieuwe . Over te nemen , Te huur. Je moet je voorbereiden op het overnemen van een horecazaak. Zorg ervoor dat je realistische ideeën heb over het pan en het concept.


Stijlvol goed renderend restaurant ter overname Valkenburg. Adres: Plenkertstraat 11. Veel mensen dromen van een eigen restaurant of café.


Het gerucht ging even rond maar wordt nu bevestigd door een van de eigenaren. Café De Poort heeft een bod gedaan op Café ledig Erf. Bar te koop in Torremolinos Strand. Na bijna jaar gaan wij ermee stoppen.


Vanaf augustus gaan Herman Janssen en Willemien Vloet het van ons overnemen.

Als u bedrijfseigendommen wilt overnemen , controleer bij voorraden of deze courant zijn. Het publiek in jouw (eet) café , grandcafé, restaurant of bar verandert. Iemand da een cafe wil overnemen ? Liefst voor vanavond 20u! Vind wat je zoekt voor de beste prijs: huurwoningen.


We hebben huurwoningen voor je zoekopdracht café , met prijzen vanaf € 800. Deerlijk - Gekend café te huur. Het gekend café is een echte referentie in de streek. Leeuwarden - Leeuwarden snackbar met bovenwoning ter overname. Daniëlle Boom wil café -biljart Oald Hengel overnemen van kroegbaas Mikel Hobbelink en zijn partner Wouter Gorkink.


Het pand werd door hun aangekocht en volledig gerenoveerd om het cafe nog. In café Parkwijk is iedereen welkom voor een frisse pint en een toffe babbel. Bruisend café met topligging in het centrum van Wevelgem.


Sfeervol café in Zwevegem met mogelijkheid tot woonst. Hieronder kan je de beschikbare panden bekijken. Ben jij die gemotiveerde horeca-uitbater naar waar we op zoek zijn? Muziek- en eetcafé Foots Den Haag, is een gezellig bruin café in de.


Ter overname Restaurant Bon Vivant in het bekende Haagse Bezuidenhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts