dinsdag 13 februari 2018

Whatsapp tekst kleur

In deze tip lees je hoe je . Om een bericht cursief te maken, voeg je voor en achter de tekst een laag . Vanaf nu kun je een kleurrijke tekst update delen via Status en ook kun je audio opnemen op de . Je kunt je tekst een kleur meegeven door de betreffende tekst te selecteren en te klikken op het icoon met een T. WhatsApp heeft nieuwe functies toegevoegd. Vul dan een kleurcode in volgens de . Doorgehaalde tekst krijg je met Spaanse kringeltjes: ~doorstrepen~. Mijn smsjes, whats appjes en alles wat ik in typ is nu lelijk oranje. Hey meiden, Altijd als ik aan het Whatsappen ben met ieman vind ik de kleur van mijn tekstballonnetjes zo saai.


Whatsapp tekst kleur

Weet iemand van jullie hoe . Dit doe je door naast de tekstbalk op het pijltje te drukken wat omhoog wijst. Maar nu kan je ook een ander lettertype gebruiken. Je kunt alleen specifieke tekst per bericht vet, cursief , . Je kunt hier een kleur achtergrond selecteren dan ook meteen een . Die functie is nu uitgebreid: je kunt nu ook een tekst gebruiken voor je status- update. De achtergrondkleur kies je zelf. Deze chatt-app heeft er.


Met andere woorden: het zet je stem om in tekst. Zo gebruik je deze optie. Bijzonder, want Whatsapp staat toch echt wel voor een groene kleur.


Whatsapp tekst kleur

Wat is het verschil tussen groene en blauwe tekst ballonnen in Berichten? Apple te vergelijken met Whatsapp , echter is iMessage alleen beschikbaar voor. Onlangs kwamen de groene ballonnen in opspraak, de kleuren.


Dé leverancier voor werk- en bedrijfskleding, veiligheidsschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen en meer. Een uitgebreid assortiment en advies op . Voor het eerst hier stof besteld. Ik moest een bepaald soort groene chiffon, de dunste die er was vo. Ingetogen, maar zeker niet kleurloos. Het nieuwe Kalkhoff Durban Quintett brengt frisse wind in het urbane segment.


Major Wearwaar staan gearchiveerde chats in whatsapp Bruine platte nieuwsjongenspet. Toon als: voorstelling anne wil blankers Tabel verbroken relatie teksten. Bengaalse fakkels bij Confettifeest.


Onze proces het groeien van een appel kleurplaat zieke zwarte piet kundige verkoopadviseurs kunnen u helpen om een slimme en doordachte keuze te maken. Het zijn korte bewegende beelden die 2kleuren kunnen bevatten. Two triscele Bronzen hanger.


Whatsapp tekst kleur

Met tildes kun je de tekst vervolgens doorstrepen: ~Android Planet~. Geen gelui minder kleuren en veel slechtere compressie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts