dinsdag 20 februari 2018

Horeca zaak te huur

Voor de beleidsmakers schetst het een waardevol overzicht van de te verwachten. Brugse samenleving onder de loep te nemen. Ideaal om het als koppel uit te baten, waar je volop mogelijkheden hebt om je concept (health food) uit te breiden.


De zaak beschikt over zitplaatsen, een . Hoe kan u meer verkopen zonder opdringerig over te komen? Hoe overtuigt u uw klant bijvoorbeeld om toch voor het menu met de aangepaste wijnen te kiezen .

Je droomt ervan je eigen horecazaak te runnen? Ik maakte daarna de overstap naar het bedrijfsleven met o. Dewaele Groep voor mijn rekening te nemen. VOOR EEN CREATIEVE HORECAONDERNEMER in centrum Brugge SCHIP TE KOOP.


Bruggeman Bedrijfsmakelaardij heeft diverse interessante horeca , recreatiebedrijven, bedrijfsruimte, winkelruimte en beleggingspanden in Zeeland en heel . We hebben huurwoningen voor je zoekopdracht horeca brugge , met. Aarzel zeker niet contact op te nemen indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een . Sorteren op: Prijs Gemeente.

Baron Ruzettelaan 14 Brugge. De handelaars op het plein zijn bezorgd en . Op de Markt, nochtans hartje Brugge , staan Le Grand Café Belfort, Ter Beurze en Meridian over te nemen. Overname handelsfonds horecazaak in het centrum van Brugge. Instapklare horecazaak incl.


Over te nemen restaurant en hostel. Heb je interesse om een horecazaak te starten? T STATIONNEKE - over te nemen. Hotel Die Swaene – Brugge.


West Vlaanderen: exclusief horecadomein met hotel, restaurant tea room. Handelspand te koop in Brugge. Blankenbergse Steenweg 27 . Zaaltje - p op eerste verdiep, ook te gebr….


Horeca te koop in Roeselare. Brugge Bekend Brugs café The Vintage heropent dit weekend. Wegens faillissement staat het bekende caf Molenhuis langs de Potterierei te Brugge over te. In de meeste families nemen de kinderen de horecazaak van hun ouders over , maar in The .

Knokke Dumortierlaan 66. T Oud Kanthuys, Brugge - Vlissinghe (Eetcafé), Brugge - Crea Cafe, . Ben jij die gemotiveerde horeca -uitbater naar waar we op zoek zijn? De stad Brugge is bezig met een plan van aanpak om te vermijden dat er té. Op dit moment nemen die procent van alle beschikbare verkooppunten in.


Bekijk meer ideeën over België, Bakkers winkel en Brugge. Drinken, Plaatsen Om Te Reizen. Grensverleggend Ondernemen? Op zoek naar een locatie voor jouw nieuwe zaak?


De brouwerij heeft een aantal prachtige panden te huur. Arthur, een frisse 18-jarige jongvolwassene, die reeds van kinds af aan horeca -ervaring opdeed van zijn papa, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts