dinsdag 27 februari 2018

Cursus glazuren keramiek

De Mattenschuur is de plek in Pijnacker-Nootdorp voor keramiek en diverse keramiekcursussen. The finishing touch: glazuren ! De lessen pottendraaien houden ook een introductie in van het glazuurproces. We werken van klei naar afgewerkt product.


In deze workshop leer je zelf glazuren maken, aanbrengen en bakken. We beginnen met het uitleggen van een aantal basisbegrippen over klei, engobes en de . Voor keramisten en hobbyisten die hun eigen glazuren willen leren maken aan de. De Extra glazuurcursus gaat door op zondag en vrijdag augustus telkens.


Mensen met weinig of geen keramiekervaring , beginners die al wel een . Tjabel Klok Keramiek Primitieve, oud-mexicaanse en oosterse decoratie- en. Samenvatting en bijzondere glazuur - en stooktechnieken. Voor de cursussen en workshops kunt u terecht bij KleiSpot. Klei, glas en glazuur hebben in feite dezelfde basis grondstoffen. De cursus is bedoeld voor mensen die al iets met klei en keramiek doen.


Met het nieuw, zelf samengestelde. Renée du Clou, Workshop Glazuren. Unsubscribe from Wim Meijer? Een fantastische tweedaagse Raku workshop. Raku stoken is een oude Japanse stooktechniek waarbij het glazuur van een werkstuk prachtig craqueleert.


Theorie : Wat is een glazuur eigenlijk? Welke zijn de basisingrediënten? Deze cursus richt zich op mensen die enige keramiekervaring hebben en die: naast praktijkervaringen ook de nodige theoretische kennis willen opdoen om te. Regelmatig geef ik workshops in mijn atelier.


Een leuke manier om kennis te maken met klei en glazuren. Om dit zelf te ontdekken, kunt u zich nu opgeven voor de cursus Keramiek voor. De plek voor al uw keramiek kwastglazuren van maycocolors. Naast glazuren verkopen we ook diverse gereedschappen, klei en biscuit aardewerk.


Dé plek voor cursussen en workshops pottenbakken, keramiek en glazuren. SOGO keramiek geeft workshops pottenbakken en glazuren op verplaatsing. Draaischijven - Klei - Glazuren - Oven - Ervaren Begeleiders. Door de vele vraag en interesse naar workshops rond klei en keramiek hebben we atelier . Begin cursus voor het gebruik en toepassing van glazuren. Workshop: Werken met kleurpigment, glazuur en keramische verf.


Cursus glazuren keramiek

We geven wekelijks keramiek cursussen van uur waarin vrij gewerkt kan worden met. Bij Atelier PEPA LES in Noordhorn kun je terecht voor keramiek workshops,. De werkstukken worden afgewerkt met engobes en glazuren.


Geeft cursus keramiek en cursus keramiek in Frankrijk en verdiepende cursus. Maar ik kan je ook leren werken met kant en klaar glazuren. De cursus loopt van september tot juni elke woensdagmorgen en woensdagavond en . U kunt keramieklessen en workshops volgen in mijn atelier.


Cursus glazuren keramiek

Specialisatie was beeldende kunst ( keramiek ) en pottenbakken. Als U bij mij op cursus gaat staat er een verscheidenheid aan creativiteit tot U beschikking. De pottenbakkersschijf ( Elektronisch ).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts