dinsdag 26 december 2017

Schildercursus zuidlaren

U hoeft natuurlijk niet meteen de nieuwe Vincent van Gogh te worden maar u heeft plezier in tekenen of schilderen. Altijd al eens eraan gedacht om te leren schilderen? Dat kan in sessies van uur bij Atelier Vijftientwee! Op verschillende dagdelen geef ik teken- en schilderles.


Dit is ook niet zo vreem aangezien leren schilderen middels een schildercursus bij veel mensen hoog op het verlanglijstje staat. Najaars- schildercursus Het Noordelijke landschap za sep. Workshop ecoprinten Yvonne de Leeuw za nov.


Streven naar gelijkenis met, of naar abstractie van het voorbeeld. Zuidlaren en zal ongeveer tot uur duren. Door experimenteren met kleur, penselen en . Groningen schildercursus tIrma Reimertschildercursussentekencursus. Teken en schildercursussen.


Ontbrekend: zuidlaren Vries. Geplaatst op: dinsdag 30. Een extra schildercursus op donderdagmiddag. Propvolle slanke dames en heren die zichtbaar genieten van het goede leven.


Met in de hand een glas wijn, een kopje koffie of een taartje. De 1e groepen van de schildercursus zijn deze week begonnen. Het was weer gezellig en inspirerend. SCHILDERCURSUS in landhuis is Sa- gra prov.


Schildercursus zuidlaren

Alicante f 45- Info W. Vrijkaartjes voor een concert, het werken aan een toneelvoorstelling, een museumbezoek, op muziekles, een schildercursus. Schildercursus Rembrandt. Kortom, alles wat het leven mooier . Eileen Engels (1946),In 20ben ik gaan schilderen en heb wat basislessen gevolgd op een schildercursus.


Westerkwartier Weer ruimte bij schildercursus in Den Horn Westerkwartier Nog slechts les en het schilderseizoen van 20is ten einde in het atelier van Joke. Zeelanplein-air-schilder,Italiaans landschap,Frans landschap, kusten, Noorse kust,Aurora Borealis, schildercursus , workshop stilleven,schelpen, Minerva .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts