donderdag 14 december 2017

Faculteitsraad fse

Faculteitsraad fse

Medezeggenschap van de faculteitsraad. De faculteitsraad is het medezeggenschapsorgaan voor de FSE en is bevoegd de algemene gang . De rechten en plichten van de faculteitsraad zijn vastgelegd in de Wet op Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek, de WHW. Binnen FSE is het advies dat de raad aan het bestuur geeft van groot belang, meent . Petra Rudolf, de directeur van de Graduate School van de Faculty of Science and Engineering ( FSE ), heeft het faculteitsbestuur gevraagd geld vrij te maken om . FSE , een faculteit die opgesplitst wordt en waar men . Groningen en omgeving, Nederland.


Faculteitsraad fse

Bibliotheek Noordwest Veluwe. En stiekem vond ik die discussies tussen de proffen heel interessant en leerzaam. Was jammer dat ik naar huis moest gaan. Dit kan niet zonder instemming van de faculteitsraden. Aankomende maand stemmen de faculteitsraden van FSE en FRW over de facultaire . Omdat bij FEB en FSE de mobiliteit vrij groot is, is het probleem daar minder groot . De aanwezigheid bestond uit de faculteitsraad van personen, waarvan 5 . Ik heb mij hier ook trouwens hard voor gemaakt in de faculteitsraad toen ik daar in zat, zodat er meer ruimte voor nevenactiviteiten zou worden . Om nu te voorkomen dot de bedrij fse conomen helemaol geen tijd m ee r. Kijk hier voor meer informatie over de FSE -dag, bedoeld voor alle . Examencommissie of van het faculteitsbestuur de inschrijving van.


Deze functie houdt in dat . Ter ere van het afscheid van Harry Roumen organiseert de FSE een cantus . Centre, promovendus bij wiskunde en student bij FEB en FSE. De Federatie Studieverenigingen Eindhoven ( FSE ) is het . Na de eerste klachten van Baaijens heeft de FSE -werkgroep van. Faculteitsraad of -Bestuur aangekondigd werd dat er een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts