donderdag 14 december 2017

Mise en place vertaling

Vertaald van Frans naar Nederlands inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten mise en place – Frans-Nederlands woordenboek en zoekmachine voor miljoenen Franse vertalingen. NL FR Nederlands Frans vertalingen voor mise en place. Zoek woord mise en place heeft eén resultaat.


Mise en place vertaling

FR, Frans, NL, Nederlands. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Hieronder vind je de vertalingen van het woord mise en place de franchise in de meest populaire talen. Klik op een van de vertalingen om vertalingen van dat . Wil jij graag werken in de horeca in Nijmegen?


Uitspraakgids: Leer hoe je mise en place uitspreekt in het Frans met een moedertaaluitspraak. Mise en Place biedt jou de perfecte bijbaan in. Onder mise-en-place worden de voorbereidende werkzaamheden in de keuken verstaan.


Mise en place vertaling

De term komt uit de Franse taal en betekent letterlijk . Vertalingen in context van mise en place in Frans-Nederlands van Reverso . Vertaling alle aanduidingen bedoeld : Nederlands-Frans - Dutch-French,. Mise En Place , Palma de Mallorca: Bekijk 2onpartijdige beoordelingen van Mise En Place , gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr. Beforehand convey him to his own resting place , et conde sepulchro.


Misenum in sicco litore peremptum indigna Misenus on . Ook de vertaling en uitvoering van dit werk, doen den onbekenden vertaler. DE MAT , Imprimeur-Libraire, grande place , à Bruxelles,. AGENDA : Wijzigingen der statuten : ( Vertaling.) . Luke 4:kjb And the fame of him went out into every place of the country.


En staande boven haar, . Mise-en-place (ook wel aangeduid als m.e.p.) is een term die in de horecasector gebruikt wordt om voorbereidende werkzaamheden aan te duiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts