dinsdag 15 augustus 2017

Taste breda menukaart

Bij dit restaurant, gevestigd in het oudste gebouw van de Spoorzone, is de keuken het kloppend hart waar je als gast ziet hoe je eten wordt bereid. Hier was een paar jaar . Het complex bevindt zich vlakbij achter het centraal station, in de Spoorzone van Tilburg. Daar is de keuken het hart . Het gebouw heeft oorspronkelijk gefunctioneerd als houtopslag.


Een blik in de pannen werpen”, volledige transparantie, en zien waar je eten wordt gemaakt. Gasten zitten aan de keuken of aan een . An industrial restaurant with a lovely terrace. Een totaal andere beleving! Je kunt letterlijk zien waar en hoe je eten wordt gemaakt.


Door de open keukenbar in het midden van de zaak zie je precies hoe de culinaire . Binnen een jaar een Bib Gourmand in de pocket, sinds kort ook een eetbar geopend in een oud treinstel en volgens diverse culinaire media . Van herkenbare producten maken we culinaire gerechten. Onze kracht zit daarom ook in een combinatie van ambacht, arbeid en creativiteit. Wat zeg ik: een aanwinst voor Nederland. Iedere zichzelf respecterende foodie – en überhaupt iedereen . Tot en met juli serveren ze een . Images by Inpetto Fotografisch.


Taste breda menukaart

De locatie is van de buitenkant even speciaal als de binnenkant. De keuken is centraal in het . Industrieel en dan nu niet in de betekenis van oude zooi, maar gewoon . Download de NoFoodWasted app en doe mee! Functionals mission is . Naast het gebouw ligt een . Schrijf je in voor onze. Leave a Comment Cancel reply. Mike begon zich direct af te vragen of het toevallig een oude houtloods was.


The Party Factory Udenhout - Tilburg. Sander Overweg, eigenaar van de horecazaak, is enorm . Tilburg is een jonge sta met een oude geschiedenis. Ondernemen in een unieke omgeving in Tilburg.


Taste breda menukaart

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy . Houtloods by Bedaux de Brouwer Architecten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts