woensdag 30 augustus 2017

Mac mail bijlage als icoon

Mac mail bijlage als icoon

In plaats daarvan krijg je een icoon met het bestandsformaat en naam te zien. Als je een bijlage (zoals een pdf-document van één pagina of een afbeelding) . Hoe een PDF- bijlage te laten ontvangen als icoon en niet al. Ook als ik mail met bijlagen ontvang lijkt er weinig regelmaat in te zitten.


Heb even voor test een mail met een PDF met meerdere pagina naar mij verstuurd en dan wordt de PDF bijlage als icoon weergegeven. Goedenavon Ik moest mail naar Gemeente Rotterdam sturen met bijlage. Heb dit gedaan met de paperclip en mail zo verstuurd. Wanneer je een bijlage toevoegt, bijvoorbeeld een foto of een document,. Toch heb ik zelf een nadeel ondervonden, namelijk dat wanneer je een afbeelding als bijlage.


Het opslaan van een bijlage gaat als volgt:. Als je de afbeelding als bijlage wilt bijvoegen, tik je erop en dan Verzenden als. Hallo Bezit reeds een tijdje een mac. Re: Bijlagen versturen iMac. Command-toets ingedrukt op een Mac of de Control-toets op een.


Mac mail bijlage als icoon

Als u Internet Explorer gebruikt, lees dan het Apple Support-artikel Plugins,. OS opent de Quick look-tool),. Met deze plug-in wordt de bijlage voortaan als icoon weergeven, . Als dit alles niet van toepassing is, en je nog geen e-mails kunt verzenden, kunnen de. U doet dit door deze personen een directe koppeling naar het document in de cloud te sturen of door het document als e- mailbijlage te verzenden. Van Mac OS X tot en met Mac OS X v10.


Een Mac of pc met een USB 2. Als er één bijzondere functie van iOS is, is dat je aantekeningen bij een mail kunt maken. Klik op een bijlage en houd die ingedrukt. Hiervoor houd je het icoon met de pen met het vierkant ingedrukt. Ik had een mail gestuurd met bijlagen , die blijkbaar niet te openen.


Wat je kan doen is het bestand opnieuw opslaan maar dan als pdf :) . Spring naar Doe meer met bijlagen - Mailbird heeft specifieke features die het gemakkelijk. Mail geïntegreerd met andere. De volgende tutorial geeft je de basics van het versturen van een e- mail met bijlagen.


Sommige programma kan een clip icoon. Verzenden en ontvangen van e- mail gebeurt – beknopt samengevat – met een. Dus zelfs op een Mac of. Mac OS X houdt een back-up van al je gedownloade e- mailbijlagen voor het geval u. Permanent bijlagen in de Apple mail app als icoon tonen.


Het Apple-apparaat verstuurt niet de juiste legitimatiegegevens als het gebruikers-ID. Als u alleen antwoordt op de e- mail , worden de bijlagen en ingesloten . E- mail (standaard: uw gebruikelijke e- mailsoftware ) Hiermee kunt u. U kunt het bestandstype en de resolutie voor de bijlage kiezen. Klik hier als u het icoon Macintosh HD niet kunt vinden op uw bureaublad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts