vrijdag 25 augustus 2017

Nederlands papiaments zinnen

Nederlands papiaments zinnen

Lees de zinnen om je kennis te verbreden, om jezelf te . Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Zou je dit verhaaltje en de zinnen daarna voor me kunnen vertalen. Bon nochi, Goedenavond. Ik heb geen zin om te gaan, Mi no tin gana di bay, Mi no tin . Handig voor de eerste comminicatie momenten.


Nederlands papiaments zinnen

Probeer nu onze gloednieuwe vertaalmachine! Met de laatste updates de beste vertaling van zinnen. Er zit misschien wat nederlandse woorden tussen: Blijkbaar situation no ta cambia bo a keda li laga mi.


Overhoor jezelf in het Engels, Frans, Duits, Spaans . Typ een woord of woordcombinatie en we tonen je de zinnen waar dit woord in. In de basis is de taal Afro-Portugees Creools, waarvan de zinsbouw en de . Babylon stelt deze automatische vertaler voor woorden, teksten, zinnen en meer aan u . Papiaments vertaalde zinnen. Het type code mixen kan intersententieel (tussen zinnen ),.


Nederlands papiaments zinnen

Leer zinnen waar je meteen wat aan hebt in de praktijk. De zin die zo even werd aangehaald bevat waarschijnlik nog een woord dat tot . Nederlands is en dit het een en ander stukke makkelijker maakt. Ook in Nederland wonen ongeveer 100.


Voorbeeld van papiamento in een zin. U leert de beginselen deze taal met veel gevarieerde woorden en zinnen , en. Bij het imiteren van zinnen presteren de Turkse kinderen beter in de eigen taal dan in het. Hieronder enkele zinnen en woorden die je kunnen helpen een begin te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts