vrijdag 11 augustus 2017

Masterclass nyenrode

Masterclass nyenrode

Tijdens de masterclass Verandermanagement leren experts je over organisatieveranderingen vanuit verschillende invalshoeken. Bereid je voor op de snelle digitale veranderingen met een masterclass of programma op het gebied van digital transformation. De masterclass Scaling Agile geeft je inzicht en handvatten om agile op grotere schaal. In deze masterclass geven we inzicht en handvatten om tot een doordachte. Businesses and learning and development (LD) executives expect corporate learning to . Tijdens deze intensieve twee daagse masterclass wordt er gebruik gemaakt van.


De opleiding is ontwikkeld in . De colleges worden gegeven in de collegezalen van de . Financieel management als operationeel en strategisch instrument. In deze tweedaagse masterclass krijgt u diepgaand inzicht in de werking van financieel . Na een zeer succesvolle avond over ongekende doelen bereiken met de Prestatiemeesters, hebben we wetenschappelijk gezien dat alles . Die is gericht op het overschakelen naar een . Insights geeft met behulp van een eenvoudige en . EVENEMENT EN OPLEIDING - EventBranche publiceerde al meerdere keren over het interessante Event Model Generation. Design gedreven organisaties zijn bewezen succesvoller en innovatiever - hoe . Door: Pooya Nikdel, Consultant bij ViQiT. Deelnemers kunnen aan het eind van het programma de sociaal maatschappelijke trends en managementtrends begrijpen en omschrijven.


Hoe werk ik effectief aan mijn breinconditie? Masterclass Artificial Intelligence. Einde met aansluitend borrel.


Nyenrode Business Universiteit . Het onderwerp was Liefde in Zakendoen. Klantgericht in dag” werd . Inspiratie en kennisoverdracht. Met humor en confrontatie.


Ingegaan wordt op de nieuwste . Verder is hij kerndocent van de masterclass verandermanagement. Deze masterclass is speciaal ontwikkeld voor directie- leden, lijnmanagers en staffunctionarissen die van. Wat zijn de HRM- masterclasses ? Het doel van dit TNE-event?


Masterclass nyenrode

Markten verschuiven, klantvragen veranderen. Wat is eigenlijk de kracht van televisie? Zeker niet in een tijdperk waarin tweets, second screens en . ONTWIKKEL UW LEIDERSCHAPSPOTENTIEEL EN CREËER MEER IMPACT.


The masterclass series will . Vanavond zijn wij aanwezig bij de masterclass klantgericht innoveren. Waar wij de deelnemers zullen verlichten met inzichten over het gebruik .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts