maandag 21 november 2016

Planbare zorg buitenland vgz

Planbare zorg buitenland vgz

Zorg nodig in het buitenland ? Bel altijd eerst de VGZ Alarmcentrale: +2(bereikbaar dagen in de week, uur per dag). Vergoeding zorg in het buitenland - Niet spoedeisend. Op dit moment kunt u geen vergoedingsinformatie inzien.


Wij werken hard aan een oplossing. Voor sommige medische behandelingen kun je overwegen naar het buitenland te gaan. Geplande zorg in het buitenland.


Bijvoorbeeld als je de wachtlijst voor . Spoedeisende zorg is medische zorg die direct noodzakelijk is. De EHIC is niet bedoeld voor planbare zorg. Hebt u medische hulp in het buitenland nodig? Of wilt u een ingreep in het buitenland laten doen?


Planbare zorg buitenland vgz

Bekijk de vergoedingen voor zorg in het buitenland. Gaat u op vakantie naar het buitenland ? Of verblijft u tijdelijk in het buitenland voor werk of stage? Dan is uw zorgverzekering in principe . VGZ Zorgverzekeringskaarten. VGZ Ruime Keuze VGZ Eigen.


Planbare zorg Zorgzaken regelen (Niet) Gecontracteerde zorg . Bekijk reviews vergelijk de premie van IZZ door VGZ met alle. Ik heb een paar keer in een ziekenhuis gelegen (in NL en in buitenland ). De extra wachttijd geldt overigens alleen voor nieuwe patiënten die planbare zorg nodig hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts