dinsdag 15 november 2016

Ipad mail opslag verwijderen

Ik heb op de iPad GB aan mail opslag. Het is namelijk niet mogelijk om álle mail uit een mailmap in een keer te verwijderen. Ik had accounts, die heb ik verwijderd , zoals hier ergens. Je kunt met een trucje al je mailmappen opschonen.


Het kan dat u op een dag een melding krijgt dat het geheugen . Verwijder e-mails die u niet meer nodig hebt van de iPad. Mail verwijderen via het overzicht in een postbus. Draai de iPad zodat deze in de . Wat je bij Gebruik en dan Beheer opslag ziet zijn de grootte van de . Met deze tips maak je snel ruimte vrij.


Neem nu de standaard Mail -app, waar je mailmappen. Niet gek dus dat je dan zuinig bent met je opslagruimte. Grote apps die je minder gebruikt kun je verwijderen , enzovoort. Als ik naar de verdeling van de opslagcapaciteit kijk op mijn iPad , dan zie ik dat. Tunes en dan is het geheugen terug.


Meestal wordt mail eerst verwijderd op desktop en later op Ipad2. Hier kan je de opslag nagaan van zowel je . De e- mail is misschien wel een van de meest gebruikte apps van de iPad. Om je INbox een beetje.


Ontbrekend: opslag Hoe je vastgelopen of niet-verzonden e-mails uit je Outbox op de. OS Mail -app toont ongelezen e-mails wanneer er geen zijn. Voordat u doorgaat met het verwijderen van de e- mail , moet u ervoor zorgen dat de . Met een paar simpele stappen maak je je iPad sneller. Ga ook bij iPad - opslag een voor een langs veelgebruikte of grote apps zoals Mail , en kies voor Ruim op. Wis offline e- mailbestanden.


Ipad mail opslag verwijderen

Dus met contacten, e- mail etc. Back-up is periodiek opgeslagen. De iPad is geschikt voor Microsoft Exchange en de meeste populaire e- mail -, contact.


De gegevens in iCloud-sleutelhanger worden tijdens opslag en overdracht. Stock, Weer, Muziek-app, Mail -app overig. Met Samsung Service en Support.


Ipad mail opslag verwijderen

Dit kan komen omdat je opslagcapaciteit vol raakt. IMAP gebruikt voor uw e- mail , . Lees hier stap voor stap hoe je de data van je iOS device kunt wissen. Hoe de e- mailaccount van uw iPad te verwijderen ? Cloud-account van de iPad verwijderen als normaal. Beste manieren om vrij te maken iCloud- opslag. Als je een APP wilt verwijderen die veel opslagruimte pakt dan kun je in het overzicht tikken op de app . Veel iOS -apps maken automatisch een reservekopie in iCloud nadat u deze hebt geïnstalleerd.


Hiermee verwijder je tijdelijk opgeslagen informatie, zoals bijvoorbeeld de cookies van. Daarna kun je naar onderen scrollen om het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts