dinsdag 22 november 2016

Kinderdagverblijf ter overname

Eigenaar van een kinderdagverblijf worden of juist een kinderopvang verkopen? Bekijk de talloze mogelijkheden voor koop en verkoop op Bedrijventekoop. Aangeboden en Gezocht op Marktplaats. Kinderdagverblijven ( kinderdagverblijf en BSO) die aan te sluiten zijn op de bestaande organisatie van de koper.


Ondernemingen met meerdere vestigingen. Het kinderdagverblijf is gevestigd in de regio Amsterdam. Het biedt opvang met een huiselijk sfeer die zoveel mogelijk aansluit bij de manier . Wij zoeken ter overname een kinderdagverblijf in de regio Poppel, Ravels, Lommel.


Groeiende kinderopvangorganisatie zoekt professionele marktpartijen voor uitbreiding. Kinderopvangorganisatie in Amsterdam- West ter overname aangeboden. Een kinderopvang wordt ter overname aangeboden. De ter overname aangeboden onderneming is gevestigd in de driehoek Zwolle – Apeldoorn – Almelo. Eigenares van kinderdagverblijf in Horn (L) wil de peuterspeelzaal in.


Voorwaarden voor overname van het LRKP-nummer. U wilt een bestaand kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang overnemen. Vind het beste aanbod voor de zoekopdracht kinderdagverblijf ter overname hengelo. De vloer wordt ter overname aangeboden!


Landmanserve is een fraai. Per direct ter overname cafe spoedverkoop. In het uitgangscentrum van Nijverdal is dit bekende café wegens privé-omstandigheden te koop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts