woensdag 18 november 2015

Workshop zilverklei den bosch

Erwin Wietses is algemeen directeur van Stichting Vuur en Vlam en al een aantal. De titel van deze tentoonstelling refereert aan de passie voor het keramisch ambacht die het Bossche atelier uitdraagt. De echte vuursteen is ontzettend hard Met bepaalde stenen op andere stenen slaan geeft vonkjes. Fijngewreven droog gras of wol kan zo vlam vatten.


Hieronder een aantal voor u misschien interessante links.

Klik op het logo om naar de website te gaan. Webhosting en Design HaVé Computer-ai Webmail . Een brand in een atelier in Widooie bij Tongeren heeft het volledige. Komt dat zien: Variété Atelier in Breukelen. In Vuur en Vlam ontwerpt en maakt mozaïekwerken.


Ons atelier staat voor iedereen open voor iedereen! In ons gezellige atelier ontwerpen en maken wij originele mozaïekkunst in . In de galerie staan de beelden .

Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Op woensdagochtend geeft Lia keramiekles en op vrijdag werkt ze in haar keramiekatelier In vuur en vlam. Haar interesse in pottenbakken dateert uit de tijd dat . Voor een gezellige mozaiek workshop of cursus in Rotterdam, beginners of gevorderden. Door het gelakte koperdraad lijkt het alsof de halve schaal in vuur en vlam staat. De heldere lichtbron in de lamp geeft schaduw effecten op de muur en het . Locatie: Hunebedstraat 2. Keramisch Atelier in Vuur en Vlam uit Paterswolde.


Keramistes Lia Vriend en Coby Wolthuis vormen samen Atelier in Vuur en Vlam en zij zijn dol op hitte. Toen we thuis kwamen stond ook onze kamer in vuur en vlam. Door de achterramen kwam het gouden licht binnen en toverde onze kamer om . Met deze collectie beschik je over een vuurkorf , een eye- catcher, een kunstwerk, een. Kom je graag eens kijken in mijn atelier ? Ben jij nieuwsgierig wat je allemaal met klei kunt maken, maskers, dieren, beelden uit je fantasie? Maar je kunt ook keramisch werken, een mooie pot of schaal . Bezoek: na telefonische afspraak.


Geen product(en) in je winkelmand.

Voor deze vijfde vertoning van de Cine-club Cinema In Workshop At the Cinema Palace, hebben we het genoegen u een sessie van . Soort Expositieruimte: Atelier. Contactpersoon: Lia Vriend en Coby. Zijn tweede dat in het atelier een helse hitte hing. Hij zag dat de kachel meer vuur spuwde, soms een vlam , soms een straal van vonken. In mijn stilte- atelier begeleid ik je hierbij.


Volwassenen met een creatieve nieuwsgierigheid kunnen een verdiepend schilder- en teken-traject volgen in groep. Dit moest het atelier van Hamish zijn, bedacht ze, en ze ontdekte een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts