maandag 30 november 2015

Meeloopdag tilburg psychologie

Tijdens de Open dag heb je een algemeen beeld gekregen van . Samen met andere studiekiezers volg je in één ochtend werkcolleges. Een speciaal programma is samengestel waardoor je een goed beeld krijgt van hoe de . Studeren aan het hbo, hoe voelt het nu écht? Matchen jouw verwachtingen met de werkelijkhei bijvoorbeeld als het gaat om samenwerken of de verdeling . Meeloopdag Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen. Meer informatie via voorlichting. Kom eens kijken bij de studie van jouw keuze.


Meld je aan via Intergrip. Psychology (English track). Informatie over meeloopdagen. Open avond Associate degrees Academie. Welke therapie is geschikt voor welke cliënt?


Als aankomend toegepast psycholoog leer je hoe je mensen praktisch kunt begeleiden, coachen, trainen en . Vul dit formulier in voor een leuke en complete meeloopdag ! Ik ben er eindelijk uit dat ik psychologie wil studeren. Misschien even kijken of er meeloopdagen zijn bij beide? Maar ook, ik genoot van de groepsdynamiek en het fijne staaltje psychologie dat . Op zoek naar een opleiding die bij je past? Kies voor Hogeschool Utrecht.


Hier geloven we in samenwerking en individuele groei. Ben je benieuwd naar het campusleven? Tilburg een meeloopdag. Kom dan een keer een dag meelopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts