maandag 16 november 2015

Management in de zorg deeltijd

Wil je werken in de zorg - of welzijnssector in een functie als bijvoorbeeld manager, teamleider, beleidsadviseur of projectleider? Dan is de bacheloropleiding . De opleiding stelt u in staat om het . NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland Ambieert u een managementfunctie in de gezondheidszorg ? Of wilt u wel werken in de zorg, . Je hebt aaneengesloten dagdelen college. Deze opleiding kun je volgen bij Hogeschool. Het is de bedoeling dat je de opleiding combineert met een . Hoe de zorg werkt, weet je al uit ervaring. Met een deeltijdopleiding management in de zorg leer je de benodigde managementvaardigheden.


Management in de zorg deeltijd

Geef jouw loopbaan een nieuwe impuls! Werk je of loop jij stage in. Heb je de ambitie om binnen je vakgebied door te groeien? Wil je leren adequaat leiding te geven binnen zorg en welzijn? Volg de opleiding Middenmanagement zorg en welzijn (hbo) bij Inholland Academy.


Vraag een adviesgesprek aan! Jij wilt vooruitgang boeken in je huidige baan. Of juist een nieuwe richting inslaan. Dát maakt studeren bij Avans Deeltijd interessant voor mensen met een baan en ambitie.


Management in de zorg deeltijd

Heb jij een leidinggevende functie in de gezondheids- of welzijnszorg? Volg dan een opleiding zorgmanagement bij ISBW. Je werkt in de zorg en hebt de ambitie om door te groeien naar een (meer) coördinerende, leidinggevende of aansturende functie?


Ambieer jij een carrière als een kritisch denkende zorgmanager ? Heb jij hart voor de gezondheidszorg en een passie voor organisatie en management ? Management in de Zorg ( deeltijd ) Breda. Organisaties in de zorg en welzijn zien steeds meer de noodzaak om marktgericht te werken. Je vind hier cijfers, feiten,. HBO bachelor ( deeltijd ) . Dit doe ik dus naast mijn baan. Bij NTI kan je op elk moment beginnen!


In hoog tempo komt een scala aan onderwerpen voorbij. Van persoonlijk leiderschap tot communicatievaardigheden, strategisch management en . Leergang Praktijkondersteuner Huisartsenzorg GGZ. Palliatieve Zorg voor Verzorgenden. Op zoek naar een deeltijd hbo studie? Vind hier het complete deeltijd aanbod van Saxion en zet de volgende stap in je carrière!


Lees meer over deze hbo-opleiding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts