woensdag 18 november 2015

Eerst dit bijbel podcast

EO en IZB via WhatsApp voor thuis of onderweg. Meld je aan via WhatsApp. Elke dag minuten bijbellezing en overdenking. Eerst Dit - Dagelijkse Bijbelpodcast.


Eerst dit bijbel podcast

Tijd inruimen voor stille tijd . Mannenontbijt zo sep. Uniek is dat deze podcast via WhatsApp wordt verstuurd. Voor mij een inspirerende manier om de dag te . Als je je abonneert krijg je via . Online luisteren, gratis podcasts. We krijgen veel mooie reacties. Er is een nieuwe bijbel - podcast voor iedere werkdag.


Je herkent het vast wel. Je bent druk met je werk, gezin, sociale leven, sport en andere maatschappelijke activiteiten. Daan Molenaar en Wilfred van Rijn, de bedenkers van de podcast.


Een podcast van de IZB en de EO! Je kunt je aanmelden door . Aan de hand van korte bijbelstukjes wordt je meegenomen in deze dagelijkse podcast. Ben je van de korte spanningsboog? De Bijbel is een geweldig boek, maar toch moeten veel mensen toegeven dat ze er te. Ed Meenderink - Waarom zijn wij hier?


Door Jeannette Westerkamp. Abonneer op deze podcast. Tijdens de veertigdagentijd komt het NBG dit jaar voor het eerst met een bijbelrooster om te beluisteren. Wie zich aanmeldt, kan van . Dit is de eerste Woorden van Waarde Podcast.


Eerst dit bijbel podcast

Bij een podcast gaat het om een audiobestand dat je hier op de site kunt luisteren of kunt . Voor deze podcast kun je je gratis aanmelden via . Tijdens de 40-dagentijd komt het Vlaams Bijbelgenootschap (VBG) dit jaar voor het eerst met een bijbelrooster om te beluisteren. Vier jaar lang was hij bezig met zijn eerste plaat. De cabaretier vindt dat in de protestants-christelijk hoek de Bijbel te veel in. Ten eerste vind ik niet dat de goede mensen de kerk uit moeten . Zo simpel is bidden met de Bijbel. Ontdek Bidden Onderweg.


De eerste gast was Rob Bell, die iets kwam vertellen over zijn . We zijn eergisteren officieel gestart met de upload van de eerste podcast ! Afgelopen jaar heb ik een bijbelschool gedaan (samen met Wiljan) in Ermelo. In de eerste aflevering van Sterke Verhalen uit de Bijbel leest dominee Tim . Luister nu naar onze podcast op Spotify! Zoek eerst het koninkrijk van Go Opw. In de Bijbel lees je ook dat Jezus vaak alleen was met God de Vader.


Video, Message Title, Datum, Spreker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts