dinsdag 28 april 2015

Vakantiegeld bediende 2019

Enkel vakantiegeld : doorbetaling van zijn loon tijdens de vakantiedagen (dagen). Dubbel vakantiegeld : 2. Hoeveel verlofdagen krijg je en hoe wordt het vakantiegeld bepaald? Met deze tool bereken je hoeveel dubbel vakantiegeld je jouw bediende moet betalen. Bedienden en ambtenaren ontvangen vakantiegeld van hun werkgever.


Voor arbeiders is vakantiegeld anders geregeld. Hun werkgever betaalt een sociale . Tijdens je verlof verlies je als werknemer je loon of salaris uiteraard niet. Je krijgt rond de vakantieperiode zelfs vakantiegeld , om zo de kosten van je verlof . Het dubbel vakantiegeld krijg je als bediende meestal samen met de loonberekening van mei of juni en bedraagt van je brutomaandloon.


De berekening en uitbetaling van het vakantiegeld voor arbeiders en bedienden verschilt wezenlijk. We pluisden uit hoe je vakantiegeld wordt berekend. Het vakantiegeld wordt betaald tussen mei en juni van het vakantiejaar ( huidige jaar). Dit is het enkel vakantiegeld. Bovendien heb je daarnaast recht op dubbel vakantiegeld.


Er wordt een onderscheid gemaakt tussen arbeiders en bedienden. Bereken hier je vakantiegeld : Je bent een arbeider? Arbeiders krijgen hun enkel en dubbel vakantiegeld samen. En ook tijd om jouw vakantiegeld onder de loep te nemen. Vakantiegeld : zo zit de vork in de steel Artikel.


Tijdens de maanden april, mei en juni ontvangen de meeste bedienden hun dubbel vakantiegeld. Tijd dus om even stil te staan bij het . Wie betaalt voor het vakantiegeld ? Wie keert het vakantiegeld uit? Als bediende : op hoeveel vakantiedagen en vakantiegeld heb je recht? De berekening van het aantal vakantiedagen en van het vakantiegeld verschilt wel tussen arbeiders, bedienden , leerjongeren, kunstenaars en ambtenaren. Kijk je uit naar een extra centje voor je vakantie of iets anders?


Dan kun je binnen de diensten van de Vlaamse overheid rekenen op vakantiegeld en een . Op hoeveel vakantiegeld hebben je werknemers recht? En hoe je deze kost kan spreiden als werkgever? Zo krijg je elke maand een volledig loon, ook al neem je vakantie. Raadpleeg de gegevens over jouw vakantiegeld. Ga naar Mijn vakantierekening.


Om een attest via de post te ontvangen, vul het formulier hieronder in . Voor bedienden staat u zelf in voor de betaling. Het principe is hetzelfde als voor arbeiders: om het bedrag van het vakantiegeld te kennen, . Werk je als uitzendkracht? Dan bouw je automatisch vakantiedagen op voor het volgende jaar. Het maakt niet uit of je als arbeider of bediende aan de slag gaat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts