dinsdag 28 april 2015

Safari plugins beheren

De meeste plugins worden niet meer ondersteund door Safari. Safari -extensies voegen functies toe aan Safari , zodat u op het web kunt surfen zoals u wilt. Extensies kunnen nuttige informatie over een . Hoewel plug-ins voor Safari de functionaliteit van de browser. Wat zijn Safari-extensies?


Safari plugins beheren

Controleer geïnstalleerde plugins! Vaak zijn deze plugins een zeer handig en werken ze perfect met Safari. Wanneer er echter problemen voor doen met Safari dan wordt dit vaak veroorzaakt . Geblokkeerde plugin in Safari beheren. Na downloaden van Adobe reader(pdf files) opent safari zelf niet meer pdf files ( grijs scherm).


Oplossing schijnt te zijn om de plug in te . Zoek Adobe Flash Player. Nu wil ik die plugin verwijderen maar ik zou niet weten hoe? Klik op Website-instellingen beheren. Verhoog je productiviteit met Todoist extensies en plugins. Bij sommige plugins wordt informatie bewaard over de websites die u hebt bezocht.


Dergelijke informatie wordt niet verwijderd wanneer u Safari opnieuw instelt. Safari extensions help to customise and enhance your mobile online browsing experience such as productivity, security, bookmarking, search . Wordt je steeds gevraagd om de invoegtoepassing Microsoft Silverlight te installeren op je computer? Gebruik dan dit artikel om het probleem op te lossen. Hier is een lijst met handige plug-ins voor Safari voor OS X. Ik heb een Ren ben recentelijk naar Safari geupgrade.


Nu werkt de plugin niet meer. Dit probleem schijnt opgelost te zijn in firmware . Als U plug-ins uit Safari wilt verwijderen gebruik zie dan deze instructie om uw Mac op te schonen en . In Safari kunt u het gedrag van plug-ins in de browser voor afzonderlijke . Invoegtoepassingen beheren eventueel weer worden ingeschakeld. Bekijk hieronder het instructiefilmpje om cookies te beheren. Er zijn filmpjes voor de volgende browsers: Internet Explorer, Safari , Chrome en Firefox. Ontbrekend: plugins Hoe verwijder ik add-ons of extensies voor browsers?


Safari plugins beheren

Meer informatie over het verwijderen van add-ons (zoals plug-ins en extensies) uit je browser. Instellingen per website beheren in Safari (High Sierra) - appletips. Ontdek hoe je cookies kunt verwijderen en instellen in Chrome, Edge, Safari en Microsoft Edge. Een duidelijk stappenplan voor de . In de Apple Safari extensions gallery kunt u extensies: Adblock, LastPass,.


WordPress website te beheren. Open je Safari webbrowser, zoek het tandwiel pictogram, klik hierop om het menu . Het lost ook het volgende op: Safari is traag, reageert niet meer of heeft veel. CleanUp- plug-ins en -extensies?


Stap - Ga naar Website Dat beheren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts