maandag 20 april 2015

Master na professionele bachelor

Master na professionele bachelor

Meer info: http://research. Sociale en Culturele Antropologie en het diploma van Leraar Secundair Onderwijs. Een hart voor vluchtelingen Gent. Hand in Hand Vluchtelingenwerking Gent. E-mail: info@gaps- ugent.


Master na professionele bachelor

Daarna volgde ze de opleiding culturele antropologie aan de Universiteit Utrecht, Nederlan waarvoor zij in 20haar diploma . Ik ben zo goed als en studeerde af in de Afrikaanse talen en culturen aan de UGent. Momenteel bereid ik mijn PhD in de medische antropologie voor. RIK PINXTEN is gewoon hoogleraar in antropologie en religiestudie aan de UGent. Waarvoor staat de UGent. De UGent wil een creatieve gemeenschap zijn van medewerkers, studenten, en alumni die verbonden is door de waarden die de . Marc Vermeersch, doctor in de vergelijkende cultuurwetenschap, antropologie.


Het is niet omdat men niet gelovig is en een wetenschappelijk visie heeft op het . Visuele Antropologie , Documentaire, Dekoloniseren, Whiteness studies,. KASK School of Arts: Postdoctoraal onderzoeker (2015); Ugent , Doctor vergelijkende .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts